«Τι συμβαίνει με τον Ολίσε;» Οι δύο ομάδες – έκπληξη που συζήτησαν με την Πάλας, πριν από την Τσέλσι!

«Χαμός» με τον Ολίσε στην Κρίσταλ Πάλας, τρία τηλέφωνα σε δύο ημέρες, οκτώ ομάδες που ενδιαφέρονται και… μία που δεν είναι αγγλική! Και είμαστε ακόμη στα… μέσα Ιουνίου!



«Τι συμβαίνει με τον Ολίσε;» Οι δύο ομάδες – έκπληξη που συζήτησαν με την Πάλας, πριν από την Τσέλσι!

Δεν έχει περάσει περισσότερο από ένα τέταρτο, από την προηγούμενη ενημέρωση του England365 για τον Μάικλ Ολίσε και για την κίνηση της Τσέλσι να ξεκινήσει συζητήσεις με την Κρίσταλ Πάλας.

Μία φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων δηλαδή για τους «μπλε», που τον θέλουν από πέρυσι, έφτασαν κοντά στην απόκτησή του, τον είδαν να ανανεώνει με τους «αετούς», αλλά δεν τα παρατούν.

Αποφάσισαν λοιπόν να μιλήσουν ήδη στην Πάλας για την απόκτησή του και τη ρήτρα που τον «δεσμεύει», αλλά ήρθαν… τρίτοι. Τι εννοούμε με αυτό; Πως υπάρχουν δύο ομάδες ακόμη, μία αγγλική και μία μη, που έχουν ήδη συζητήσει με τους «αετούς» για το ίδιο ενδεχόμενο.

Ποιες είναι αυτές; Η Μπάγερν Μονάχου του Βινσέντ Κομπανί και η Νιούκαστλ του Έντι Χάου. Στόχος τους να πάρουν άδεια να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, δίχως προς το παρόν να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωσε. Περιμένουμε…

Δημήτρης Μανάκος