Η Λίβερπουλ κοντράρει τη Ρεάλ και τη Γιουνάιτεντ για τον 18χρονο αμυντικό, Λένι Γιόρο! (vids)

Αν και η Ρεάλ φαντάζει ως φαβορί για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού της Λιλ, η Λίβερπουλ θέλει τον Λένι Γιόρο και θα προσπαθήσει να τον τραβήξει στο «Άνφιλντ»! Και η Γιουνάιτεντ στο «κόλπο» για τον παίκτη, που χαρακτηρίζεται ως... μοναδική ευκαιρία στη μεταγραφική αγορά.



Η Λίβερπουλ κοντράρει τη Ρεάλ και τη Γιουνάιτεντ για τον 18χρονο αμυντικό, Λένι Γιόρο! (vids)

Ο πρόεδρος της Λιλ, Ολιβιέ Λετάν, παραδέχθηκε πως ο Γιόρο είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κατά πάσα πιθανότητα θ' αποχωρήσουν από το κλαμπ και αυτό προφανώς και ενεργοποίησε το μεταγραφικό «συναγερμό» στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. 

Ανάμεσα σε αυτές είναι οι Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες» φιγουράρουν ως φαβορί για την απόκτησή του, ωστόσο, οι «κόκκινοι» θέλουν να κοντράρουν... όσο πάει!

Το κόστος του ποδοσφαιριστή φτάνει στα 50 εκατομμύρια ευρώ και στα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνεται η δύναμη στο ψηλό παιχνίδι, οι δυνατές κόντρες, τα τάκλιν και ο έλεγχος της μπάλας με τα πόδια...

Ο Γιόρο είναι προϊόν των ακαδημιών της Λιλ, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι και γι' αυτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή ασχολούνται μαζί του οι μεγαλύτεροι σύλλογοι. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης