Φαν Ντάικ και Κριστιάνο… συμπαίκτες; Τα ρεπορτάζ για Σαουδική Αραβία και το «μένω στη Λίβερπουλ»!

Υπάρχει άραγε πιθανότητα να δούμε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην Αλ Νασρ, φέτος το καλοκαίρι; Δύσκολα. Ίσως και να μοιάζει… απίθανο. Διότι ο Ολλανδός έχει πάρει την απόφασή του, η οποία ικανοποιεί πλήρως τους φίλους της Λίβερπουλ!



Φαν Ντάικ και Κριστιάνο… συμπαίκτες; Τα ρεπορτάζ για Σαουδική Αραβία και το «μένω στη Λίβερπουλ»!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την παραμονή ή μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από τη Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως ο Ολλανδός αμυντικός «δένεται» με συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που έκανε την εμφάνισή του από την πλευρά των Σαουδαράβων, σύμφωνα με τους οποίους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήθελε να έχει συμπαίκτη τον Φαν Ντάικ στην Αλ Νασρ.

Προφανώς και οικονομικά οι Σαουδάραβες θα μπορούσαν να τον προσεγγίσουν, αλλά οι Άγγλοι δημοσιογράφοι επισημαίνουν πως τέτοια περίπτωση δεν υφίσταται. Ο έμπειρος στόπερ θέλει να συνεχίσει στο «Άνφιλντ», ενώ σημαντικό ρόλο στη επιθυμία του διαδραματίζει και η άφιξη του Άρνε Σλοτ στο Λίβερπουλ.

Τον γνωρίζει, είναι συμπατριώτες, έχει δηλώσει πως τον πιστεύει στον απόλυτο βαθμό και θα ήθελε να είναι παρών στη νέα εποχή της ομάδας.

Δημήτρης Μανάκος