«Αν κινδυνεύετε, θα λέτε μία συγκεκριμένη λέξη»: Η οδηγία της αστυνομίας στους Άγγλους της Γερμανίας!

Ξεκάθαρη οδηγία από την πλευρά της αστυνομίας της Γερμανίας προς τους φίλους της εθνικής Αγγλίας, σε περίπτωση που νιώσουν απειλή από τους Σέρβους, κατά τη διάρκεια των επόμενων 48 ωρών!



«Αν κινδυνεύετε, θα λέτε μία συγκεκριμένη λέξη»: Η οδηγία της αστυνομίας στους Άγγλους της Γερμανίας!

Μπορεί να εκκρεμούν ακόμη 48 ώρες για την πρώτη αναμέτρηση της Αγγλίας στο EURO 2024 με αντίπαλο τη Σερβία, όμως η άφιξη αρκετών οπαδών της επικείμενης αντιπάλου των «τριών Λιονταριών» στη Γερμανία, έκανε τους φίλους της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να… τρομάξουν.

Θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε συνάντηση με τον κόσμο της Σερβίας, ενώ και η αστυνομία της Γερμανίας επιθυμεί να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε λογής «σύγκρουση» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με την Telegraph, η αστυνομία της Γερμανίας αποφάσισε να διαμηνύσει στον κόσμο των Άγγλων, έναν συγκεκριμένο τρόπο, μέσω του οποίου θα μπορούσαν να εκφράσουν την ανάγκη τους για προστασία. Πρόκειται για μία συγκεκριμένη λέξη, την οποία οι Άγγλοι θα μπορούν να πουν, κάθε φορά που αισθάνονται ανασφαλείς ή σε κίνδυνο.

Ο λόγος για τη λέξη «Panama», με τους Άγγλους να μπορούν να εκφράζονται είτε προς την αστυνομία, είτε προς την ασφάλεια του εκάστοτε γηπέδου.

Δημήτρης Μανάκος