Ήρθε η νέα εποχή της Έβερτον; Συμφωνία για την αγορά της από τον ιδιοκτήτη της Ρόμα!

Πολύ μεγάλη στιγμή για την Έβερτον, καθώς ο Φαρχάντ Μοσίρι ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Ρόμα και τον «Όμιλο» Friedkin, για την εξαγορά του συλλόγου. Άμεσα αναμένονται αποφάσεις, κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες!



Ήρθε η νέα εποχή της Έβερτον; Συμφωνία για την αγορά της από τον ιδιοκτήτη της Ρόμα!

Πρόκειται για κάτι που συζητά εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα ο κόσμος της Έβερτον και όπως όλα δείχνουν, η μεγάλη ώρα μοιάζει να πλησιάζει.

Το κοινό της ομάδας ζητά την πώληση από τον Φαρχάντ Μοσίρι και παρότι η 777 Partners εγκατέλειψαν την προσπάθεια, υπάρχει ένας ακόμη «Όμιλος», που δείχνει να βρίσκεται κοντά στην εξαγορά της.

Ο λόγος για τον «Όμιλο» Friedkin, ο οποίος έχει το όνομα του νυν ιδιοκτήτη της Ρόμα, που εδρεύει στο Τέξας. Ο λόγος για τον Dan Friedkinμ, που σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, έχει συμφωνήσει κατ 'αρχήν για να ολοκληρώσει την εξαγορά των «ζαχαρωτών».

Ο πρόεδρος της εταιρείας, θα αποφασίσει τώρα εάν θέλει να ασκήσει την επιλογή αγοράς του 94% του Μοσίρι. Η απόφαση αναμένεται να παρθεί άμεσα και η «κομβική» στιγμή για την απόλυτη συμφωνία έγκειται στις επόμενες 24 ώρες!

Δημήτρης Μανάκος