Ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για τον Γκρίλις: «Σοκαρισμένος» ο Γουόκερ για τον αποκλεισμό από την Αγγλία! (vid)

Δεν το περίμενε, δεν το γνώριζε, «σοκαρίστηκε» με την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά την εκλογικεύει. Ο Κάιλ Γουόκερ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας, που συζήτησε δημόσια για τον αποκλεισμό του Τζακ Γκρίλις από το EURO 2024!



Ο πρώτος που μίλησε ανοιχτά για τον Γκρίλις: «Σοκαρισμένος» ο Γουόκερ για τον αποκλεισμό από την Αγγλία! (vid)
Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή της εθνικής Αγγλίας, που αποφάσισε και το έκανε, να τοποθετηθεί δημόσια, αναφορικά με τον αποκλεισμό του Τζακ Γκρίλις από την εθνική Αγγλίας.

Απολύτως λογικό. Είναι συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζονται χρόνια, έχουν κατακτήσει συνεχόμενα πρωταθλήματα και ο ίδιος είναι «υπαρχηγός» στη χώρα του. Ο λόγος φυσικά για τον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος δήλωσε «σοκαρισμένος» με την απόφαση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Επισήμανε πως ο Γκρίλις θα έπρεπε να έχει μία καλύτερη σεζόν, πράγμα που έχει πει και εκείνος, και πως αυτό αποτελεί κριτήριο για τη συμμετοχή στην αποστολή της Αγγλίας. Είπε πως δεν το περίμενε και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη ποιότητα.

Αναλυτικά, όσα είπε για τον Τζακ Γκρίλις ο Κάιλ Γουόκερ:

Είμαι σοκαρισμένος, γιατί ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Τζακ. Νομίζω ότι ο Τζακ θα ήταν ο πρώτος που θα έλεγε ότι θα μπορούσε να είχε μια καλύτερη σεζόν. Νομίζω ότι βγήκε δημόσια και είπε ότι θα μπορούσε να είχε μια καλύτερη σεζόν.

«Είσαι εδώ αξιοκρατικά πάντα όμως, και πιστεύω ότι πρέπει να είναι έτσι. Είσαι σε αυτή την ομάδα επειδή έχεις παίξει καλά για τον σύλλογό σου, κάτι που σε βάζει στην Αγγλία».

Δημήτρης Μανάκος