Έξαλλος ο Ρόι Κιν με τον Ρόμπερτσον: «Όσα λες είναι για τα… σκουπίδια» – Μπήκαν στη συζήτηση φίλοι των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ!

«Χαμός» ανάμεσα σε Ρόι Κιν και Άντι Ρόμπερτσον. Τρομερά σκληρή κριτική του πρώτου στις δηλώσεις του δεύτερου, συμμετέχουν στα σχόλια του Twitter και οι φίλοι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ!



Έξαλλος ο Ρόι Κιν με τον Ρόμπερτσον: «Όσα λες είναι για τα… σκουπίδια» – Μπήκαν στη συζήτηση φίλοι των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ!

Μπορεί η συμμετοχή της Σκωτίας στο EURO 2024 να αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό επίτευγμα, όμως ο Ρόι Κιν έχει διαφορετική άποψη.

Ήταν δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας του Στιβ Κλαρκ και τον «διασυρμό» από τη Γερμανία με 5-1, αλλά το… πράγμα έγινε χειρότερο, μετά τις δηλώσεις του Άντι Ρόμπερτσον.

Ο λόγος; Ο μπακ της Λίβερπουλ είπε πως η ομάδα του τα έκανε όλα λάθος στην πρεμιέρα, αλλά πρέπει άμεσα να συνέλθει.

Αυτό και μόνο «εκνεύρισε» τον Ρόι Κιν, που μίλησε με… σκληρά λόγια. Αποκάλεσε «σκουπίδια» τα λόγια του Σκωτσέζου μπακ και επισήμανε πως η χώρα του ήταν τραγική. Και πως αντί να «γράψει» πράγματι ιστορία, το «κατάφερε», ούσα τόσο αρνητική!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρόι Κιν:

«Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πρέπει να ξεσπάσεις. Ο Ρόμπερτσον μίλησε και όσα είπε, ήταν για τα σκουπίδια. Μπορούσαν να γράψουν ιστορία και τελικά, τα κατάφεραν με το να είναι… τραγικοί.

Είπε ότι είχαν πλάνο. Δηλώσεις για τα… σκουπίδια, κατά την γνώμη μου. Είπε ότι όλοι στην Σκωτία θα είναι εκνευρισμένοι αύριο. Πρέπει να είναι όμως, για πολύ καιρό ακόμη!»

Και μετά από τέτοια τοποθέτηση, όπως αντιλαμβάνεστε, θα άνοιγε… θέμα και με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχασαν ευκαιρία οι φίλοι των δύο ομάδων, έδιναν και έπαιρναν τα σχόλια των οπαδών για Αγγλία, Premier League και τους δύο… πρωταγωνιστές!

Δημήτρης Μανάκος