Σαν να μας λέει το φετινό Euro: «Να δεις τι σου 'χω για μετά»! (vid)

Έξι γκολ, μια Γερμανία που έκανε ό,τι ήθελε, μια Σκωτία φανερά απροετοίμαστη αγωνιστικά και πνευματικά για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κι ένα τουρνουά που έκανε σέντρα με τις καλύτερες ενδείξεις και με γεγονότα που... δεν έχουν συμβεί ποτέ ξανά!  



Σαν να μας λέει το φετινό Euro: «Να δεις τι σου 'χω για μετά»! (vid)

Τα «πάντσερ» του Νάγκελσμαν γέμισαν την ποδοσφαιρική Ευρώπη με υποσχέσεις για όσα μπορούν να καταφέρουν. Άφησαν θετικότατες εντυπώσεις με το παιχνίδι τους, τη φρεσκάδα τους, την όρεξή τους, αλλά σαφώς θα υπάρξουν και πιο δύσκολα εμπόδια στη συνέχεια και οι προκλήσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από το πρώτο του παιχνίδι είχε να μας παρουσιάσει πράγματα που ποτέ άλλοτε δεν είχαν σημειωθεί στην ιστορία της διοργάνωσης και αυτό ίσως και να είναι ένα σημάδι για όσα θ' ακολουθήσουν και θ' απολαύσουμε.

Πιο συγκεκριμένα, κόκκινη κάρτα, γκολ με πέναλτι και αυτογκόλ δεν είχε καταγραφεί ποτέ ξανά σε μια αναμέτρηση κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε Euro στα χρονικά και όλα αυτά τα είδαμε από την έναρξη του τουρνουά του 2024!

Μακάρι να συνεχίσει έτσι κι ακόμα καλύτερα...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης