«Ποντάρισμα» στην εμπειρία των Ελβετών και τον… Τσάκα, για το 2Χ2 στην Interwetten!

Ώρα για δεύτερη ημέρα στο EURO 2024. Συνεπώς, ώρα για… στοίχημα. Το England365 σας δίνει ξανά την πρόβλεψη της ημέρας, μετά το επιτυχημένο G/G της Γερμανίας με την Σκωτία. «Διπλασιάσαμε» χθες μέσω της Interwetten, θα το κάνουμε ξανά, χάρη στον Γκρανίτ Τσάκα και την «παρέα» του!



«Ποντάρισμα» στην εμπειρία των Ελβετών και τον… Τσάκα, για το 2Χ2 στην Interwetten!

Η Γερμανία έκανε το χρέος της, επικράτησε με 5-1 της Σκωτίας στην πρεμιέρα και πλέον, αναμένει τη συνάντηση της Ελβετίας με την Ουγγαρία, στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του EURO 2024.

Κάλλιστα μπορεί να εξελιχθεί σε ματς που θα κρίνει τη δεύτερη θέση, με δεδομένο ότι η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Η Ελβετία κουβαλά μεγαλύτερη εμπειρία σε τελική φάση EURO 2024 και πιθανότατα αυτό να έχουν συνυπολογίσει οι στοιχηματικές εταιρίες, για να της δίνουν, έστω και μικρό, προβάδισμα νίκης στις αποδόσεις.

«Ποντάρουμε» λοιπόν στο «διπλό» στην Interwetten, σε εξαιρετική απόδοση, βασιζόμενοι στο έμπειρο ρόστερ των Ελβετών, στη φόρμα των παικτών της και στο κίνητρο να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την πρόκριση.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(16:00) Ουγγαρία – Ελβετία 2 στο 2.20 στην Interwetten