Με σεβασμό στο Μόντριτς, αλλά με ανάγκη για τη νίκη μέσω... Novibet

Οι Γερμανοί μάς έκαναν το χατήρι από το πρώτο ημίχρονο έχοντας καταφέρει να επιβληθούν των Σκωτσέζων και σήμερα η στοιχηματική μας ματιά μεταφέρεται στον Β' όμιλο που είναι ίσως ο πιο εντυπωσιακός στο Euro 2024!  



Με σεβασμό στο Μόντριτς, αλλά με ανάγκη για τη νίκη μέσω... Novibet

Τα «πάντσερ» επιβεβαίωσαν την εκτίμηση του να βρίσκονται μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο στις επιλογές που πήραμε από τη Novibet και η διοργάνση μπαίνει στη δεύτερη μέρα της, με σούπερ κόντρα ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία.

Οι «φούριας ρόχας» του Λουίς Ντε Λα Φουέντε γνωρίζουν πολύ καλά πόσο ζόρικο και συνάμα πόσο σημαντικό θα είναι αυτό το παιχνίδι για τη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ. Και από τη στιγμή που οι Ιταλοί θεωρητικά έχουν πιο εύκολο έργο απέναντι στην Αλβανία το βράδυ, οι Ισπανοί θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια.

Το σύνολο του Ντάλιτς έχει αποδείξει πόσο δυσκολοκατάβλητο και μαχητικό είναι στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις. Και μάλιστα, φάνηκε όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν στους «16» του Euro 2020 και η Ισπανία χρειάστηκε την παράταση για να φτάσει στο υπέρ της 5-3.

Για την αποψινή «μονομαχία» τους θα επιλέξουμε τη νίκη των Ισπανών με συνδυασμό Over 2,5 τερμάτων στα combo bets που προσφέρονται στη Novibet.

Η πρόταση του England365.gr:

Ισπανία – Κροατία

1 & Over 2,5 με απόδοση 3,25