«Κι ακόμα είναι στην αρχή»: Άλλο ένα επίτευγμα στη χρονιά – ορόσημο για τον Μέινου (pics)

Έχοντας καταφέρει φοβερά και τρομερά πράγματα μέσα στη σεζόν 2023-2024, ο Κόμπι Μέινου συνεχίζει να βλέπει το ποδόσφαιρο να του προσφέρει απλόχερα νέες, σπουδαίες στιγμές, όπως συνέβη με τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Αγγλίας στο Euro 2024.  



«Κι ακόμα είναι στην αρχή»: Άλλο ένα επίτευγμα στη χρονιά – ορόσημο για τον Μέινου (pics)

Παίρνοντας τη θέση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 86ο λεπτό, ο Μέινου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε μεγάλη διοργάνωση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, με την οικογένειά του παρούσα στην Veltins Arena.

Ο νεαρός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτε έναν μήνα νωρίτερα, ήταν σκόρερ και κορυφαίος του αγώνα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, στο ντέρμπι απέναντι στη Σίτι. Και μπορεί αρχικά να μη βρισκόταν ανάμεσα στις κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στα 33 ονόματα της προεπιλογής για το Euro 2024, όμως, έπεισε τον ομοσπονδιακό κόουτς πως έπρεπε να τον υπολογίσει. Κι εκείνος, όχι μόνο τον πήρε μαζί, αλλά και του έδωσε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Ο Κόμπι Μέινου συνεχίζει να βλέπει πολλά απ' όσα είχε ονειρευτεί, να πραγματοποιούνται.

Από την πρώτη του παρουσία σε 11άδα της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, στο ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο εκπληκτικό νικητήριο γκολ επί της Γουλβς στο 90' + 7', αλλά και στο γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» για την παρουσία στο «Γουέμπλεϊ» στο FA Cup.

Και τώρα, το «βάπτισμα του πυρός» σε Euro. Και είναι ακόμα στην αρχή...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης