Θετικό ξεκίνημα για το Βέλγιο με Λουκάκου και Novibet

Θα είναι ο άνθρωπος που θ' αναζητούν οι ενέργειες του Ντε Μπρόινε και των υπολοίπων. Ο Ρομέλου Λουκάκου πρέπει να βγει μπροστά για το Βέλγιο απέναντι στη Σλοβακία και η Novibet προσφέρει τις επιλογές που συνοδεύσουν στοιχηματικά την 4η μέρα διεξαγωγής του Euro 2024!



Θετικό ξεκίνημα για το Βέλγιο με Λουκάκου και Novibet

Το ερώτημα που πλανάται είναι αν μπορεί ο Ντομένικο Τεντέσκο να κάνει επιτυχημένο αυτό το Βέλγιο, με μια γενιά παικτών που αποκαλέστηκαν «Golden Generation», αλλά που πλέον ίσως βρίσκονται μαζί για μια τελευταία μεγάλη διοργάνωση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στα προηγούμενα δυο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και η παρουσία στον τελικό του 1980 κόντρα στη Δυτική Γερμανία είναι ό,τι καλύτερο έχουν επιδείξει σε επίπεδο Euro.

Οι Σλοβάκοι έκαναν εξαιρετική προκριματική φάση με 7 νίκες σε 10 ματς και ηττήθηκαν μονάχα από τους Πορτογάλους. Ίσως αυτό που δεν θα πρέπει να κοιτάξουμε καθόλου για την αναμέτρηση στοιχηματικά με όλες τις πλούσιες επιλογές που βρίσκει κανείς στη Novibet να είναι η ισοπαλία, αφού οι Βέλγοι δεν έχουν τέτοιο αποτέλεσμα στα 17 πιο πρόσφατα ματς που έχουν δώσει στο τουρνουά της UEFA!

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα περιμένει τις κατάλληλες μεταβιβάσεις από τον Ντε Μπρόινε, θα κινηθεί στους χώρους που θα του δώσουν ή και που θα δημιουργήσει και θα επιλέξουμε να είναι εκείνος σκόρερ του πρώτου τέρματος του Βελγίου στην αναμέτρηση.

Συνοπτικά η πρόταση του England365.gr:

Βέλγιο – Σλοβακία: Λουκάκου σκόρερ 1ου γκολ Βελγίου με απόδοση 2,75 στη Novibet.