Καλό ξεκίνημα, «χαμός» στις έξι τελευταίες αγωνιστικές: Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Σλοτ της Λίβερπουλ!

Δύο… βατές πρώτες αγωνιστικές για τον Άρνε Σλοτ στην Premier League με τη Λίβερπουλ, επίσκεψη στο «Ολντ Τράφορντ» και ένα φινάλε – φωτιά!



Καλό ξεκίνημα, «χαμός» στις έξι τελευταίες αγωνιστικές: Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Σλοτ της Λίβερπουλ!

Πλέον, τα πρώτα δεδομένα της Premier League για τη σεζόν 2024-25, έχουν διαμορφωθεί μπροστά μας.

Το πρόγραμμα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του και η Λίβερπουλ έχει πληροφορηθεί τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει και την σειρά με την οποία θα το πράξει, από τις 16 Αυγούστου και έπειτα.

Και η αλήθεια είναι πως μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη, αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο πρώτες αγωνιστικές κρίνονται… βατές. Ξεκινά τη σεζόν για 6η φορά στα επτά τελευταία χρόνια, κόντρα σε ομάδα που ανέβηκε στην Premier League. Ο λόγος για την Ίπσουιτς, που θα είναι η ομάδα απέναντι στην οποία θα κάνει «πρεμιέρα» ο Άρνε Σλοτ, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται σε για πρώτη φορά μετά το 2002 (0-6).

Ακολουθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο «Άνφιλντ», απέναντι στην Μπρέντφορντ, για να προκύψει και το πρώτο μεγάλο παιχν΄δι του Άρνε Σλοτ στο «Νησί». Η ολλανδική «μονομαχία», με τη Λίβερπουλ να τίθεται αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», στην 3η στροφή του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φινάλε της σεζόν για τους «κόκκινους». Διότι εκεί, η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια. Υποδέχεται την Τότεναμ και την Άρσεναλ, θα παίξει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι, ενώ η χρονιά ολοκληρώνεται στο «Άνφιλντ», απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Δημήτρης Μανάκος