Ο Μαρέσκα αντιμέτωπος με τον Γκουαρδιόλα, έχοντας αναλάβει πια τους... specialists της πρεμιέρας

Έναρξη απέναντι στον πρώην επικεφαλής του. Ο Έντσο Μαρέσκα με το «καλημέρα» στη νέα Πρέμιερ Λιγκ θα βρει απέναντί του τον Πεπ Γκουαρδιόλα και η Τσέλσι ευελπιστεί για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τη Σίτι, λόγω και του τίτλου των... specialists σε ό,τι αφορά στον τρόπο που οι «μπλε» συνηθίζουν να κάνουν εκκίνηση σε κάθε νέα αγωνιστική περίοδο!  



Ο Μαρέσκα αντιμέτωπος με τον Γκουαρδιόλα, έχοντας αναλάβει πια τους... specialists της πρεμιέρας

Οι Λονδρέζοι θα υποδεχθούν τους Πρωταθλητές Αγγλίας στην πρεμιέρα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο κορυφαίο πρωτάθλημα και ο νέος κόουτς της Τσέλσι θα τα βάλει με τον άνθρωπο δίπλα στον οποίο κάθε διαφορετική μέρα είναι κι ένα σεμινάριο προπονητικής.

Έχοντας θητεύσει στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα προτού αναλάβει τη Λέστερ, ο Μαρέσκα τώρα θα κοντραριστεί με τον Καταλανό, ωστόσο, έχει λόγο να αισιοδοξεί για κάτι καλό.

Και αυτό δεν είναι το περσινό, τρελό 4-4 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά οι επιδόσεις των «μπλε» της πρωτεύουσας στην έναρξη των πρωταθλημάτων.

Μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι έχει καταγράψει την καλύτερη επίδοση βαθμών ανά παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική της Λίγκας, με 20 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες και ποσοστό επιτυχίας στο 62,5%.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης