Δύσκολα στα επόμενα δυο ματς των ομίλων ο Μπαπέ, σίγουρα παρών στα νοκ-άουτ!

Αλλάζει η δυναμική της εθνικής ομάδας της Γαλλίας για τις αναμετρήσεις με τις Ολλανδία και Πολωνία, αφού, ο Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται να βγαίνει νοκ-άουτ λόγω του κατάγματος στη μύτη! Θα επιστρέψει στα νοκ-άουτ του Euro 2024 φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα.  



Δύσκολα στα επόμενα δυο ματς των ομίλων ο Μπαπέ, σίγουρα παρών στα νοκ-άουτ!

Από τη μια, το θετικό για την εθνική ομάδα της Γαλλίας είναι πως ο Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται ότι θα μπορεί να παίξει μόλις οι «τρικολόρ» περάσουν από τη φάση των γκρουπ.

Από την άλλη, όμως, οι πόνοι και οι ενοχλήσεις που μπορεί να αισθάνεται θα κρίνουν κατά πόσο θα τον υπολογίζει και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Το κάταγμα που αποκόμισε ο νυν αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης στη μύτη στα τελευταία λεπτά της πολύ ζόρικης νίκης (1-0) επί της Αυστρίας, τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αλλά δεν χρειάζεται – τουλάχιστον άμεσα – χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει η «Figaro», ο Μπαπέ δεν θα είναι παρών στα δυο επόμενα ματς της Γαλλίας στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα επιστρέψει μόνο στα νοκ-άουτ με ειδική προστατευτική μάσκα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης