Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: Τι έγινε με το χορτάρι στο Ντίσελντορφ και η... ανησυχία για τη συνέχεια!

Όσο καλά κι αν έχεις οργανώσει και προγραμματίσει τα πάντα για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, πάντα κάτι θα βγαίνει εκτός χρονοδιαγραμματος και θα προκαλεί προβληματισμό. Κάπως έτσι και με το χορτάρι στην Dusseldorf Arena, κάτι το οποίο κατάλαβαν Γάλλοι και Αυστριακοί στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Κι αυτό είναι το θέμα της ημέρας από το England365 μέσω της Interwetten.  



Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες: Τι έγινε με το χορτάρι στο Ντίσελντορφ και η... ανησυχία για τη συνέχεια!

Οι «τρικολόρ» μπορεί να έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση με το υπέρ τους 1-0, ωστόσο, φαίνεται πως για τα επόμενα ματς των ομίλων χάνουν τον Κιλιάν Μπαπέ που υπέστη κάταγμα στη μύτη. Κι εκείνος είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να μιλήσει λίγο καλύτερα από τους υπόλοιπους για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Dusseldorf Arena.

Πάμε να δούμε το γιατί, παρέα με την Interwetten.

O αγωνιστικός χώρος που είχε τοποθετηθεί στα τέλη του Μάη, λίγο μετά το παιχνίδι της Ντίσελντορφ απέναντι στη Μπόχουμ για τα μπαράζ υποβιβασμού από την Bundesliga, δεν είχε ικανοποιήσει τους ανθρώπους της UEFA. Εκείνοι έδωσαν εντολή να ξαναστηθεί όλος ο τάπητας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ γνωρίζουν πως για να «κάτσει» σωστά και να είναι έτοιμο το χορτάρι για ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, πρέπει να περάσουν περί τις 5 με 7 εβδομάδες από την τοποθέτησή του.

Στη Dusseldorf Arena, λοιπόν, στρώθηκε ξανά, μόλις πριν από μια εβδομάδα! Και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης της Γαλλίας με την Αυστρία, οχτώ υπάλληλοι του γηπέδου ξεχύθηκαν σε διάφορα σημεία του αγωνιστικού χώρου για να διορθώσουν μικροπροβλήματα! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, τελικά, όπως βλέπουμε μαζί με την Interwetten

Μάλιστα, υπήρξε μεγάλο σκίσιμο του τάπητα σε φάση που ο Μπαπέ έφυγε στην επίθεση και ο Ντάνσο προσπάθησε να τον σταματήσει.

Το συγκεκριμένο γήπεδο θα φιλοξενήσει άλλα τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου κι ενός προημιτελικού. Και αυτό προφανώς προκαλεί ανησυχία στους υπεύθυνους της Dusseldorf Arena...

Κώστας Ζάλιαρης