Αποσύρθηκε ο ποδοσφαιριστής που στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ... σήκωσε κούπα!

Άλλοι σκοράρουν και το θεωρούν ιδανικό ντεμπούτο. Άλλοι έχουν να θυμούνται στιγμές που καθιστούν ιδιαίτερη την πρώτη τους εμφάνιση. Ο Ράιαν Μπέτραντ, αποσύρθηκε στην ηλικία των 34 ετών και θα έχει να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, σήκωσε και τρόπαιο της διοργάνωσης!  



Αποσύρθηκε ο ποδοσφαιριστής που στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ... σήκωσε κούπα!

Ο άλλοτε αμυντικός της Τσέλσι και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 34 ετών.

Τον τελευταίο χρόνο είχε μείνει δίχως ομάδα μετά το φινάλε της συνεργασίας του με τη Λέστερ, το καλοκαίρι του 2023. Η Τσέλσι θα είναι πάντοτε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της καριέρας του, αν και όταν βρισκόταν στους «μπλε», πέρασε αρκετές σεζόν ως δανεικός μακριά από το κλαμπ.

Πότε στην Μπόρνμουθ, πότε στην Όλνταμ, πότε στη Νόριτς, πότε στη Ρέντινγκ, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την Άστον Βίλα και εν τέλει στη Σαουθάμπτον.

Οι «άγιοι» τον έκαναν δικό τους με κανονική μεταγραφή το 2015, εκεί έμεινε για 6 χρόνια και από το 2021 έως το 2023 αποτέλεσε κομμάτι της Λέστερ.

Αποχωρώντας από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Μπέρτραντ θα έχει να εξιστορεί με υπερηφάνεια πως ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που όταν έκανε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν στον τελικό του 2012 στο Μόναχο και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα των «μπλε» κόντρα στην Μπάγερν!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης