Ηγέτης ο Κριστιάνο, αλλά... πολυεργαλείο ο Μπρούνο στο 6.00 της Novibet!

Η Πορτογαλία μπαίνει στο «χορό» του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κι ενώ όλοι ορθά περιμένουν να δουν στο χορτάρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο που τον έχουμε χάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, υπάρχει και ο Μπρούνο Φερνάντες που κάνει τα πάντα. Και σε αυτόν θα στηριχθούμε για τη σημερινή μας επιλογή στις στοιχηματικές εκτιμήσεις!  



Ηγέτης ο Κριστιάνο, αλλά... πολυεργαλείο ο Μπρούνο στο 6.00 της Novibet!

Οι Ίβηρες κοντράρονται με τους Τσέχους και ο CR7 γράφει ιστορία ως ο μοναδικός με συμμετοχή σε έξι διαφορετικά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Από εκείνο το παιδάκι που είχε εμφανιστεί το 2004 και τα είχε βάλει με την Εθνική Ελλάδας, μένοντας με τα δάκρυα της πίκρας και της ήττας στον τελικό μετά το έπος της «γαλανόλευκης», ο Κριστιάνο έφτασε στην κορυφή το 2016 και τώρα συμμετέχει για 6η φορά στην καριέρα του στο τουρνουά αυτό. Και πιθανότατα θα είνα και το τελευταίο του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έχοντας ο ίδιος αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προλάβει καν το Μουντιάλ του 2026 αν αισθανθεί πως το σώμα του δεν μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο.

Για την αποψινή πρεμιέρα των Πορτογάλων στο Euro 2024 και παρά το γεγονός πως θα ήταν ευλογία για όλους να δούμε τον Ρονάλντο να σκοράρει και να το χαίρεται σαν μικρό παιδί, υπάρχει ο Μπρούνο Φερνάντες που μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Να τρέξει, να οργανώσει, να μαρκάρει, να σερβίρει, να σκοράρει. Πραγματικά τα πάντα. Και το κάνει και αβίαστα!

Γι' αυτό κι εμείς θα τον στηρίξουμε ν' αναδειχθεί MVP!

Συνοπτικά η πρόταση του England365 με τη Novibet:

Μπρούνο Φερνάντες, πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα – Απόδοση 6,00.