Μα τι κάνει πια αυτός ο Γκιουλέρ; Άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη με την γκολάρα του απέναντι στη Γεωργία! (vid)

Έκαναν το λάθος οι Γεωργιανοί και του άφησαν χώρο με την μπάλα στο αριστερό. Και αυτός ο μικρός έχει τσαγανό και θέλει να γράψει ιστορία. Και το έστειλε... συστημμένο το φοβερό γκολ του με τη φανέλα της Τουρκίας για το 2-1 στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2024! Μένει στην ιστορία με αυτό το γκολ... 



Μα τι κάνει πια αυτός ο Γκιουλέρ; Άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη με την γκολάρα του απέναντι στη Γεωργία! (vid)

Ο Αντσελότι τον διαχειρίστηκε εξαιρετικά την περασμένη σεζόν, ο μικρός έκανε υπομονή, δούλευε, πειθαρχούσε και παρά τις αρχικές ανησυχίες του Μοντέλα για τη στιγμή που θα τον καλούσε στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, ο Γκιουλέρ έδειξε πανέτοιμος. 

Και τώρα, ο μικρός με μαγικό αριστερό σουτ έδειξε και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πως ορθά στη Ρεάλ κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με ένα ιδιαίτερο ταλέντο, για το οποίο προφανώς υπερηφανεύεται η Τουρκία. 

Εκείνος, φρόντισε από την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro να το επιβεβαιώσει και να βοηθήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του με τη φοβερή γκολάρα απέναντι στη Γεωργία... 

Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιριστή ηλικιακού επιπέδου teenager που σκοράρει στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2004 και είναι ο 5ος νεαρότερος που σκοράρει στα χρονικά του τουρνουά (19 ετών και 114 ημερών). 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης