«Χτυπάει» τον επιθετικό του μέλλοντος η Τσέλσι, προσπαθεί να τον κρατήσει η Ατλέτικο (vid)

Ένα παιδί 20 ετών, που βλέπει τον κόσμο από τα 193 εκατοστά και έχει τα προσόντα για να γίνει στράικερ ολκής, όπως θεωρούν στην Τσέλσι, είναι ο Σαμουέλ Ομορόντιον, τον οποίο οι Λονδρέζοι προσπαθούν να πάρουν από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θέλουν να επενδύσουν σ' εκείνον οι «ροχιμπλάνκος» που ήδη απέρριψαν μια πρώτη προσφορά των Άγγλων.  



«Χτυπάει» τον επιθετικό του μέλλοντος η Τσέλσι, προσπαθεί να τον κρατήσει η Ατλέτικο (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στην Ατλέτικο μετά τον δανεισμό του στην Αλαβές και στην ομάδα της Μαδρίτης θεωρούν πως μπορούν να «χτίσουν» πάνω του, αρκεί κι εκείνος να δείξει πως είναι έτοιμος για να παίρνει παιχνίδια στην πρώτη ομάδα.

Στην Τσέλσι τον θεωρούν έναν επιθετικό για το μέλλον και θέλουν να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να κάνει λόγο και για κατάθεση προσφοράς από τους «μπλε».

Η πρόταση έφτανε στα 30 εκατομμύρια ευρώ που μαζί με τα μπόνους θα ανέβαινε μέχρι τα 40 εκατ., όμως, οι Μαδριλένοι απάντησαν αρνητικά και θέλουν ν' απομακρύνουν τους «μνηστήρες» του παίκτη το φετινό καλοκαίρι. Η Ατλέτικο τον έκανε δικό της το 2023 εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες του με μόλις 6 εκατομμύρια ευρώ από τη Γρανάδα, αλλά τον παραχώρησε αμέσως δανεικό. 

Σε αυτή τη θητεία του στην Αλαβές τη σεζόν 2023-2024, ο Ομορόντιον σκόραρε 9 φορές και είχε 1 ασίστ σε 35 συμμετοχές. 

Στην Τσέλσι πέρα από τον Ισπανό φορ, θα συνεχίσουν να διεκδικούν και τον Γιόν Ντουράν της Άστον Βίλα, ενώ παράλληλα φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα και με τον Ολίσε, προτού βέβαια απευθυνθούν στην Κρίσταλ Πάλας...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης