Σαν να έζησε ξανά το πρώτο του γκολ: Ο Αρντά είχε «τιμωρήσει» με τον ίδιο τρόπο και τους Ουαλούς! (vid)

Ίσως εκείνο το πρώτο του γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο το καλοκαίρι του 2023 να ήταν αρκετά πιο δύσκολο αυτό που πέτυχε στο πρώτο του ματς σε Euro απέναντι στη Γεωργία. Πάλι, όμως, έδειξε φοβερή εμπιστοσύνη στο αριστερό του πόδι. Κι όσο αδιάβαστοι είχαν πιαστεί οι Ουαλοί, άλλο τόσο το έκαναν και οι αντίπαλοι των Τούρκων το απόγευμα της Τρίτης.  



Σαν να έζησε ξανά το πρώτο του γκολ: Ο Αρντά είχε «τιμωρήσει» με τον ίδιο τρόπο και τους Ουαλούς! (vid)

Οι Τούρκοι πέτυχαν εντυπωσιακή νίκη στη δική τους πρεμιέρα στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο καλύτερο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του τουρνουά της Γερμανίας.

Το τελικό 3-1 επί των Γεωργιανών ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ όσο μπορεί αν δείχνει το τελικό σκορ, σε μια αναμέτρηση ροντέο, με τον Αρντά Γκιουλέρ να γράφει ιστορία.

Έγινε ο πρώτος μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2004, που σκοράρει στο ντεμπούτο του στο Euro και το έκανε με μια αριστερή «βολίδα» που έβαλε υποψηφιότητα για το καλύτερο γκολ ολόκληρη της διοργάνωσης!

Ο Γκιουλέρ μόλις βρει χώρο και την μπάλα στο αριστερό του πόδι, δεν θα διστάσει. Κι αν τότε οι Ουαλοί στα προκριματικά του Euro δεν τον είχαν μελετήσει όσο θα έπρεπε, τώρα οι Γεωργιανοί έμειναν… μετεξεταστέοι!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης