Και όμως, συνέβη: Η UEFA δεν επιτρέπει στη Γιουνάιτεντ να πάρει τον Τοντιμπό – Ο Ράτκλιφ και η… κοινή διοργάνωση!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε τον Τοντιμπό, ο Τοντιμπό ήθελε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το «deal» χαλά οριστικά. Οφείλεται στην UEFA και τους κανόνες της, στην… κοινή διοργάνωση και φυσικά, στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ!



Και όμως, συνέβη: Η UEFA δεν επιτρέπει στη Γιουνάιτεντ να πάρει τον Τοντιμπό – Ο Ράτκλιφ και η… κοινή διοργάνωση!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζαν Κλερ Τοντιμπό από τη Νις, όμως όλα δείχνουν πως το «deal» δεν προχωρά.

Και δεν οφείλεται ούτε στους «κόκκινους διαβόλους», ούτε στην προσφορά που έχουν καταθέσει, ούτε σε κάποια πρόθεση της Νις να διατηρήσει τον Γάλλο στο ρόστερ της. Έχει να κάνει με την UEFA.

Διότι σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Fabrizio Romano, η UEFA δεν «άναψε» το «πράσινο φως», για να προχωρήσει η μεταγραφή. Υπάρχει θέμα με την «κοινή ιδιοκτησία» από την INEOS και τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Και αυτό, φημολογείται πως γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, από την στιγμή που οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην ίδια διοργάνωση τη νέα σεζόν. Και οι δύο θα παίξουν στο Europa League και άμεση συνέπεια αποτελεί το να «χαλάσει» οριστικά η μεταγραφή!

Δημήτρης Μανάκος