«Ρόι Κιν, ο Ρόμπερτσον είχε δίκιο»: Δικαιώθηκε ο Σκωτσέζος για όσα είπε μετά τα πέντε γκολ από τη Γερμανία!

Τον είχε κατακρίνει δημόσια. Είχε πει πως οι δηλώσεις του είναι για τα… σκουπίδια. Και όμως, ο Άντι Ρόμπερτσον μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, μετά το 1-1 της Σκωτίας, με αντίπαλο την Ελβετία. Επιβεβαίωσε και με το παραπάνω όσα είπε, απέναντι στον Ρόι Κιν!



«Ρόι Κιν, ο Ρόμπερτσον είχε δίκιο»: Δικαιώθηκε ο Σκωτσέζος για όσα είπε μετά τα πέντε γκολ από τη Γερμανία!

Θυμάστε όσα είχαν γίνει μετά την αναμέτρηση της πρεμιέρας του EURO 2024; Όταν δηλαδή η Σκωτία είχε δεχθεί πέντε γκολ από τη Γερμανία και ο Ρόι Κιν ήταν έξαλλος με τις δηλώσεις του Άντι Ρόμπερτσον.

Διότι τότε, ο αρχηγός της Σκωτίας, μίλησε δημόσια μετά τον «διασυρμό» της χώρας του και ξεκαθάρισε πως στο επόμενο ματς, το σύνολο του Στιβ Κλαρκ, σίγουρα θα βγάλει αντίδραση.

Ωστόσο, τα λόγια του δεν έπεισαν σε καμία περίπτωση τον Ρόι Κιν. Και όχι απλά δεν τον έπεισαν, αλλά είχε επισημάνει πως όσα είπε αρμόζουν στα… σκουπίδια.

«Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πρέπει να ξεσπάσεις. Ο Ρόμπερτσον μίλησε και όσα είπε, ήταν για τα σκουπίδια. Μπορούσαν να γράψουν ιστορία και τελικά, τα κατάφεραν με το να είναι… τραγικοί.

Είπε ότι είχαν πλάνο. Δηλώσεις για τα… σκουπίδια, κατά την γνώμη μου. Είπε ότι όλοι στην Σκωτία θα είναι εκνευρισμένοι αύριο. Πρέπει να είναι όμως, για πολύ καιρό ακόμη!»

Αυτά είχε πει ο Ρόι Κιν. Αλλά μία εβδομάδα περίπου μετά, ο Ρόμπερτσον δικαιώθηκε. Η Σκωτία επέστρεψε. Και έχει σαφέστατα πιθανότητες, να βρεθεί στην επόμενη φάση του EURO 2024. Αρκεί να κερδίσει παιχνίδι, για πρώτη φορά μετά το EURO 1996…

Δημήτρης Μανάκος