Τι υπέροχος άνθρωπος: Ο Καβάνι συνεχάρη αντίπαλο για το ντεμπούτο του και του ζήτησε τη φανέλα! (vid)

Είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με υπέροχες απόψεις, που τοποθετούν το ποδόσφαιρο ακριβώς στις διαστάσεις που ανήκει. Και βάζοντας πάνω απ' όλα την ανθρωπιά, ο Έντινσον Καβάνι έκανε κάτι υπέροχο όταν ένας νεαρός αντίπαλος ποδοσφαιριστής τον πλησίασε, του ζήτησε τη φανέλα και του είπε πως ήταν το ντεμπούτο του...  



Τι υπέροχος άνθρωπος: Ο Καβάνι συνεχάρη αντίπαλο για το ντεμπούτο του και του ζήτησε τη φανέλα! (vid)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός που πέρασε και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, απολαβάνει το άθλημα επί αργεντίνικου εδάφους ως μέλος της Μπόκα Τζούνιορς, εκπληρώνοντας ακόμα ένα από τα όνειρά του.

Αν και αυτά τα όνειρα που αφορούν το ποδόσφαιρο, πάντοτε βρίσκονται κάτω από εκείνα που αφορούν την υγεία του, το καθαρό του μυαλό και τις μικρές στιγμές της ζωής που φροντίζει ν' απολαμβάνει όταν βρίσκεται στα χωράφια του ή ασχολείται με τα ζώα του.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του ματς της Μπόκα με την Άλτε Μπράουν για το Copa Argentina, ο 19χρονος Λαουτάρο Ελίας πλησίασε τον Καβάνι και του ζήτησε τη φανέλα του, αφού ήθελε να την έχει ως... κειμήλιο για το ντεμπούτο του.

Ο πολύπειρος επιθετικός σε αντάλλαγα ζήτησε και τη δική του φανέλα και όταν άκουσε να του λέει ο μικρός πως έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο, τον πήρε μια υπέροχη αγκαλιά!

Να 'σαι καλά ρε Έντινσον για όσα πρεσβεύεις...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης