Το «ψαρωτικό» τηλεφώνημα, η ανακοίνωση και το σοκ: Όσα συνέβησαν με Μόγιες και Φέργκιουσον το 2013! (vid)

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αναφέρθηκε ξανά στον τρόπο με τον οποίο ο Φέργκιουσον πίσω στο 2013 του... ανακοίνωσε πως θα είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίχως να του δώσει περιθώρια διαπραγμάτευσης και τόνισε πως περισσότερο τον σόκαρε η απόσυρση του θρυλικού πρώην κόουτς, παρά η δική του περιπέτεια!  



Το «ψαρωτικό» τηλεφώνημα, η ανακοίνωση και το σοκ: Όσα συνέβησαν με Μόγιες και Φέργκιουσον το 2013! (vid)

Ο πρώην τεχνικός της Γουέστ Χαμ, όντας πλέον ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με το κλαμπ του Λονδίνου, φιλοξενήθηκε στο podcast των Λίνεκερ, Σίρερ και Ρίτσαρντς κι εκεί εξήγησε όλα όσα συνέβησαν πριν από 11 χρόνια.

Ήταν και παραμένει, τέτοιος ο αντίκτυπος της συναναστροφής οποιουδήποτε με τον Φέργκιουσον, που ο Μόγιες φανερώνει ότι «ψάρωσε» αμέσως μόλις κατάλαβε ότι τον καλούσε ο συμπατριώτης του με τη μυθική προπονητική καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Μου ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του και... σκεφτόμουν ότι δεν μπορούσα να πάω ούτε με τζιν» σχολίασε ο Μόγιες προκαλώντας γέλια, αλλά αυτό είναι ενδεικτικό του σεβασμού που απολάμβανε ο Σερ Άλεξ και του τρόπου με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν όλοι.

«Θυμάμαι να καθόμαστε σε έναν δερμάτινο καναπέ, να μου ανακοινώνει ότι αποσύρεται και ότι εγώ θ' αναλάβω τη Γιουνάιτεντ και ήθελα να γλιστρήσω στη θέση μου απ' αυτό που άκουσα. Μάλιστα μου είπε να μην το πω σε κανέναν, ούτε καν στη γυναίκα μου. Βέβαια το είπα αμέσως... » σχολίασε ο άνθρωπος που στη σκιά της αποχώρησης του Φέργκιουσον, δεν άντεξε ούτε μια ολόκληρη σεζόν στη Γιουνάιτεντ, την ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περισσότερο τον σόκαρε η απόσυρση του Σερ Άλεξ, παρά το γεγονός πως του είχε αναθέσει τη δουλειά!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης