Το Bromance που έχει ανάγκη η Αγγλία για την πρόκριση: Η φιλία που «έδεσε» και στα χαφ (vids)

Ο Σάουθγκεϊτ έμεινε ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους. Αν και κάπως περισσότερο η πίεση βαραίνει τους ώμους του Αλεξάντερ - Άρνολντ με τη μετατόπισή του στα χαφ. Η σχέση του, όμως, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, αναπτύχθηκε σε τέτοιο βαθμό που εξέλιξαν τη φιλία τους σε αποτελεσματική συνεργασία στο γήπεδο. Κι αφού η Αγγλία ψάχνει το αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στους Δανούς, το bromance των δύο παικτών είναι το θέμα της ημέρας από το England365 παρέα με την Interwetten. 



Το Bromance που έχει ανάγκη η Αγγλία για την πρόκριση: Η φιλία που «έδεσε» και στα χαφ (vids)

Γι' ακόμα μια μέρα, την 7η κατά σειρά που διεξάγεται το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας και μάς κρατά απόλυτα προσηλωμένους σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ, η Interwetten είναι κοντά στο England365 και το θέμα της ημέρας δεν θα μπορούσε να μην έχει... «τρία λιοντάρια» για σήμερα. 

Ο Σάουθγκεϊτ θέλει να παρουσιάσει απέναντι στους Δανούς στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, την 11άδα που ξεκίνησε και την περασμένη Κυριακή κόντρα στους Σέρβους. Και αυτό, με γνώμονα πως άπαντες δούλεψαν έχοντας κλείσει τ' αυτιά τους στην κριτική που ασκήθηκε για την προβληματική εμφάνιση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο «τρίποντο» που εξασφάλισε στην πρεμιέρα της (1-0). 

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν εκείνος που πρόσφερε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο πρώτο ματς του τουρνουά, συνεχίζοντας με αστείρευτες δυνάμεις έπειτα από τη μακρά και ιδιαίτερα απαιτητική ποδοσφαιρική σεζόν σε συλλογικό επίπεδο. Δίπλα του, ο Αλεξάντερ - Άρνολντ.

Όχι... ακριβώς δίπλα του στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο 20χρονος αστέρας της Ρεάλ τοποθετείται κάπως πιο μπροστά, αλλά στο πλευρό του, σε ό,τι αφορά την πνευματική προετοιμασία, την ώθηση και τη βοήθεια. Ο ΤΑΑ έχει «δέσει» τρομερά με τον Τζουντ. 

Παρουσίασαν παρέα τον πανηγυρισμό που αργότερα αποκαλύφθηκε για ποιον λόγο το έκαναν, στο ματς με τους Σέρβους, ενώ, στις προπονήσεις της Αγγλίας, οι κάμερες πετυχαίνουν το δίδυμο να ... δουλεύει και άλλες κινήσεις για να έχει πλούσιο ρεπερτόριο στα επόμενα ματς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

 

 

 

Ακόμα κι αν ο Αλεξάντερ - Άρνολντ εισέπραξε πληθώρα αρνητικών σχολίων για την απόδοσή του στο παιχνίδι της Κυριακής, ο Μπέλιγχαμ ήταν εκεί να τον υπερασπιστεί δημόσια και να τονίσει πως: «Ο κόσμος πολλές φορές λέει και σκέφτεται ανοησίες». Το bromance των δύο παικτών δυναμώνει πολύ περισσότερο με την κοινή τους παρουσία στο χορτάρι.

Και μπορεί ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ να μην κατάφερε να τραβήξει τον φίλο του στο Μέρσεϊσαϊντ, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον, με το συμβόλαιο του ΤΑΑ στους «κόκκινους» να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι; 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης