Αλαλούμ στο γκρουπ της Αγγλίας με τις απειλές των Σέρβων γι' αποχώρηση μετά τα εμετικά συνθήματα Αλβανών και Κροατών!

Όσα απαράδεκτα κι εμετικά ακούγονταν από τις εξέδρες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Κροατών με την Αλβανία, εξόργισαν τους Σέρβους, των οποίων η ποδοσφαιρική ομοσπονδία φέρεται ν' απειλεί με αποχώρηση από τη διοργάνωση! Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το τουρνουά, ρεπόρτερ που έκανε συγκεκριμένη χειρονομία προς τους οπαδούς της Σερβίας!  



Αλαλούμ στο γκρουπ της Αγγλίας με τις απειλές των Σέρβων γι' αποχώρηση μετά τα εμετικά συνθήματα Αλβανών και Κροατών!

Αλαλούμ έχει προκληθεί με μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών στο Euro 2024 και όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Κροατίας με την Αλβανία έχουν κάνει τους Σέρβους να ψάχνουν τρόπο για να καταστήσουν σαφές ότι έχουν μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

Από τις εξέδρες του γηπέδου στο Αμβούργο ακουγόταν το σύνθημα «σκοτώστε τους Σέρβους» και από τα δύο «στρατόπεδα» των οπαδών.

Αυτό έκανε την ομοσπονδία της Σερβίας ν' απευθυνθεί άμεσα στην UEFA και να την καλέσει ν' αναλάβει δράση, ενώ, γίνεται λόγος ακόμα και για απειλή αποχώρησης της εθνικής ομάδας από το Euro 2024!

Επιπλέον, Κοσοβάρος δημοσιογράφος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό απ' όλο το τουρνουά, όταν γύρισε προς τους Σέρβους οπαδούς στο ματς της Κυριακής απέναντι στην Αγγλία κι έκανε συγκεκριμένη χειρονομία, σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης