Αποκαλυπτικός Ράτκλιφ, με διάθεση για «σπόντες»: «Όλοι ξέρουν το Μάντσεστερ λόγω της Γιουνάιτεντ – Θα γίνουμε… Ρεάλ Μαδρίτης!»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Bloomberg». Εξήγησε τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας, αναφέρθηκε στο Μάντσεστερ και την επίδραση της Γιουνάιτεντ στην πόλη, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η επιδίωξη είναι να «μοιάσει» το club του στη Ρεάλ Μαδρίτης!



Αποκαλυπτικός Ράτκλιφ, με διάθεση για «σπόντες»: «Όλοι ξέρουν το Μάντσεστερ λόγω της Γιουνάιτεντ – Θα γίνουμε… Ρεάλ Μαδρίτης!»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ σε συνέντευξή του, με τον ισχυρό άνδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναφέρεται στις μεταγραφές των τριών επόμενων «παζαριών» για την Premier League, στα οικονομικά δεδομένα, στην πόλη που είναι… κόκκινη και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν αποκαλυπτικός, δεν δίστασε να παραδεχθεί και να αναφέρει λάθη του παρελθόντος, ενώ αποκάλυψε πως στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι να γίνουν μία… Ρεάλ Μαδρίτης στο μέλλον.

Δεν μίλησε ιδιαίτερα για τον Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ παρομοίασε το Μάντσεστερ με την… Coca – Cola, λέγοντας πως ο λόγος που η πόλη είναι γνωστή, είναι αποκλειστικά η Γιουνάιτεντ. «Σπόντα» για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον κόσμο της; Ενδεχομένως…

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο «Bloomberg»:

Για τους στόχους της Γιουνάιτεντ: «Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο που βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα χρειαστούμε χρόνο. Χρειαζόμαστε 2-3 μεταγραφικές περιόδου για να είμαστε σε καλύτερη θέση.»

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Από την στιγμή που έφυγε ο Σερ Άλεξ, η Γιουνάιτεντ έχει δαπανήσει 1,1 δισεκατομμύριο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 200 εκατομμύρια και σήμερα, διαθέτει 6-7 ποδοσφαιριστές που κοστίζουν περισσότερα από 100. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάποιον. Και μην ξεχνάτε πως έφτιαξαν και το νέο Μπερναμπέου.»

Για τη βασικότερη επιδίωξή του στο club: «Μπορούμε να βελτιώσουμε τα πάντα στη Γιουνάιτεντ. Όλα επιδέχονται βελτιώσεις. Και αυτό θα κάνουμε! Έχουμε πιο πολλούς υπαλλήλους, παρά ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Θα αλλάξουν πολλά.»

Για την πόλη του Μάντσεστερ: «Η Γιουνάιτεντ είναι σαν την Coca Cola, έτσι δεν είναι; Όλη την ξέρουν. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά αυτό είναι γεγονός. Όλοι ξέρουν το Μάντσεστερ, εξαιτίας της Γιουνάιτεντ!»

Δημήτρης Μανάκος