Η αντίδραση των Άγγλων και το κίνητρο των Δανών στο 2,15 της Novibet

Η σκληρή κριτική για την απόδοση της Αγγλίας κόντρα στη Σερβία, αλλά και το σερί των clean sheets στο οποίο θέλουν θα επιχειρήσουν να βάλουν τέλος οι Δανοί, προσφέρουν τη σημερινή στοιχηματική μας πρόβλεψη με τις αποδόσεις της Novibet.  



Η αντίδραση των Άγγλων και το κίνητρο των Δανών στο 2,15 της Novibet

Ο Σάουθγκεϊτ είναι έτοιμος να εμπιστευθεί ξανά τους 11 που ξεκίνησαν και απέναντι στη Σερβία την περασμένη Κυριακή, τονίζοντάς τους πως θα πρέπει να δείξουν μαζί με την πρόκριση, ότι το Fear Factor υπάρχει και μπορεί να βγει στο χορτάρι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άγγλοι έχουν πια μετρήσει 5 παιχνίδια φάσης ομίλων Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δίχως να δεχθούν γκολ! 

Από την άλλη, οι Δανοί του Κρίστιαν Έρικσεν που σκόραρε 1.100 μέρες μετά την ανακοπή καρδιάς στο Euro 2020, είχαν καταφέρει να προηγηθούν στον ημιτελικό της προς τριετίας διοργάνωσης στο «Γουέμπλεϊ», προτού οι Άγγλοι ολοκληρώσουν την ανατροπή στην παράταση και πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Ο Χιούλμαντ επίσης φαίνεται έτοιμος να ξεκινήσει κι αυτός τους 11 που έπαιξαν απέναντι στη Σλοβενία (1-1), σ' ένα ματς που η αλήθεια είναι ότι φανερώθηκαν αμυντικές αδυναμίες για τη Δανία, αλλά δεν το πλήρωσε και τόσο ακριβά. 

Εμείς θα πάμε με την επιλογή των εκατέρωθεν τερμάτων για την αποψινή αναμέτρηση στην Φρανκφούρτη...

Συνοπτικά η πρόταση του England365 με τη Novibet:

Δανία – Αγγλία: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, απόδοση 2,15