«Έφυγε ο Κλοπ και βρήκαν ευκαιρία πάλι»: Η φοβερή αναφορά του Σλοτ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ! (vid)

Ο Άρνε Σλοτ έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για όσα συνέβαιναν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στη Λίβερπουλ. Τόσο, που έμαθε και για τη μεγάλη κόντρα του Κλοπ με τα τηλεοπτικά δίκτυα για τη σέντρα των 14:30 και έδειξε να... καταλαβαίνει γιατί πάλι οι «κόκκινοι» θα παίξουν τέτοια ώρα στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος.  



«Έφυγε ο Κλοπ και βρήκαν ευκαιρία πάλι»: Η φοβερή αναφορά του Σλοτ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ! (vid)

Ο Κλοπ τον βοήθησε με όσα tips μπορούσε να του δώσει, προετοίμασε το κοινό του «Άνφιλντ» για να τον υποδεχθεί με αγάπη, στήριξη και υπομονή και τόνισε στον Σλοτ πως θα τον παρακολουθεί και θα ελπίζει να πετύχει πολλά ως κόουτς της Λίβερπουλ.

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε στον Ολλανδό αντικαταστάτη του στον πάγκο του κλαμπ, ο Κλοπ προφανώς θα του έκανε αναφορά και στα προβλήματα με τη σέντρα στις 14:30 του Σαββάτου μετά από διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Και τη νέα σεζόν η Λίβερπουλ θα κάνει την πρώτη της σέντρα για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στο συγκεκριμένο χρονικό slot κόντρα στην Ίπσουιτς στο Portman Road. Και η ατάκα του νυν προπονητή του συλλόγου του λιμανιού για το γεγονός, στην πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ήταν... απολαυστική.

«Θα σκέφτηκαν ότι αφού έφυγε ο Κλοπ, τώρα μπορούν να μας ξαναβάλουν να παίξουμε στις 14:30! Άκουσα και έμαθα πάντως για τα παράπονα που υπήρχαν και πέρυσι με τη συγκεκριμένη ώρα...» ήταν τα λόγια του.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης