Buzzer – beater της Σερβίας, όλα ανοιχτά στον όμιλο της Αγγλίας: «Έπεσε» στο φινάλε η Σλοβενία! (vids)

Ομάδα που δεν φοβάται. Ομάδα που δεν υπολογίζει ποιον έχει απέναντί της. Ομάδα που παίζει το παιχνίδι της, δίχως δεύτερες σκέψεις. Ανταμείφθηκε απέναντι στην Δανία, αλλά η Σερβία δεν άφησε την Σλοβενία να πανηγυρίσει. Ισοφάρισε στην τελευταία στιγμή του παιχνιδιού και με το τελικό 1-1, ο όμιλος παραμένει ανοιχτός!



Buzzer – beater της Σερβίας, όλα ανοιχτά στον όμιλο της Αγγλίας: «Έπεσε» στο φινάλε η Σλοβενία! (vids)

Δεν έχει φοβηθεί σε καμία περίπτωση την Σερβία. Νιώθει πίεση και δεν επηρεάζεται. Κάνει το παιχνίδι της, δίχως ίχνος δεύτερης σκέψης. Το είδαμε και κόντρα στην Δανία. Φρόντισε να μας αποδείξει πως δεν ήταν τυχαίο.

Και ανταμείφθηκε με τον καλύτερη δυνατό τρόπο η Σλοβενία, η οποία πήρε προβάδισμα στο 69ο λεπτό, μετά από μία εκπληκτική κόντρα – επίθεση.

Ο Κάρνιτσνικ πήρε την μπάλα από τον Έλσικ, εντός περιοχής, πλάσαρε σωστά, και το 1-0 ήταν γεγονός.

 

 

Είχαν φάσεις οι Σέρβοι σε ολόκληρη την αναμέτρηση. Δεν κατάφεραν όμως, να ισοφαρίσουν μέχρι και το 96ο λεπτό. «Μοιραίος» ο Μίτροβιτς, που έχασε… πολλά, ενώ είχε και το δοκάρι για τη χώρα του, στο 70’.

Το παιχνίδι φάνταζε… τελειωμένο. Στην τελευταία φάση όμως, οι Σέρβοι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο φετινό EURO. Ο Γιόβιτς έκανε το 1-1 με κεφαλιά από κόρνερ και όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο της εθνικής Αγγλίας. Έναν βαθμό πλέον η Σερβία, δύο η Σλοβενία, έναν η Δανία, τρεις η Αγγλία, με ματς λιγότερο. Και βλέπουμε…

Δημήτρης Μανάκος