Ο Σάουγθκεϊτ «μιμήθηκε» τον Χότζον: Τι έκανε στην ενδεκάδα της Αγγλίας, μετά από οκτώ χρόνια;

Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν, η εθνική Αγγλίας παρατάσσεται με ακριβώς ίδια ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του EURO. Τότε, το είχε πράξει ο Ρόι Χότζον, με απολογισμό τεσσάρων βαθμών, καλύτερα επιθυμεί να πάει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!



Ο Σάουγθκεϊτ «μιμήθηκε» τον Χότζον: Τι έκανε στην ενδεκάδα της Αγγλίας, μετά από οκτώ χρόνια;

Μπορεί η εθνική Αγγλίας να μην κατάφερε να πείσει με την εμφάνισή της, στην 1η αγωνιστική του EURO 2024, παρά την επικράτησή της απέναντι στην Σερβία με 1-0, όμως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχει πάρει την απόφασή του.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως παρά τις αρκετές αρνητικές κριτικές προς το πρόσωπό του, ο προπονητής της Αγγλίας παρατάσσει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα, και στην 2η στροφή του τουρνουά.

Ξεκινά ξανά ο Πίκφορντ κάτω από τα δοκάρια, με τον Γουόκερ και τον Τρίπιερ να παίζουν στα άκρα. Στόπερ ο Γκέχι με τον Στόουνς, μπροστά του ο Ράις, ο Μπέλιγχαμ και ο Αλεξάντερ Άρνολντ, που παίζει πάλι στο κέντρο.

Στην επίθεση, από δεξιά προς τα αριστερά, ξεκινούν ο Μπουκάγιο Σάκα, ο Χάρι Κέιν, και ο Φιλ Φόντεν. Καλά καταλάβατε. Όλα ίδια.

Πράγμα που η Αγγλία δεν είχε κάνει διόλου στο προηγούμενο EURO, με την πιο πρόσφατη, ανάλογη περίπτωση, να έγκειται το 2016. Είχε ξεκινήσει το τουρνουά τότε, με ισοπαλία με τη Ρωσία (1-1) και νίκη επί της Ουαλίας (2-1), με τον Ρόι Χότζον να βρίσκεται στην τεχνική της ηγεσία.

Δημήτρης Μανάκος