Τελικά, παίζει ή όχι ο Εμπαπέ απέναντι στην Ολλανδία: Όλα εξαρτώνται από… μία προπόνηση με μάσκα!

Θα παίξει τελικά ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Γαλλίας απέναντι στην Ολλανδία; Ίσως… Η μάσκα και η μία και μοναδική προπόνηση αναμένεται να τα κρίνει όλα!



Τελικά, παίζει ή όχι ο Εμπαπέ απέναντι στην Ολλανδία: Όλα εξαρτώνται από… μία προπόνηση με μάσκα!

Μεγάλη είναι η ανησυχία των φίλων της Γαλλίας, αναφορικά με το αν ο Κίλιαν Εμπαπέ θα καταφέρει να αγωνιστεί στην 2η στροφή των ομίλων του EURO 2024.

Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Ο Γάλλος σούπερ σταρ και αρχηγός των «τρικολόρ», έσπασε τη μύτη του απέναντι στην Αυστρία, έγινε αναγκαστική αλλαγή, και αυτομάτως χαρακτηρίστηκε αμφίβολος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 15 ημερών και συνεπώς, έλλειψή του από την διαδικασία των ομίλων. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα προλάβει δεδομένα την 3η αγωνιστική και το παιχνίδι με την Πολωνία.

Τι συμβαίνει όμως με αυτό κόντρα στους «οράνιε»; Νέο δημοσίευμα από το RMC Sport, επισημαίνει πως ο μοναδικός τρόπος να αγωνιστεί ο Εμπαπέ απέναντι στην Ολλανδία, είναι να έρθει η μάσκα του… σήμερα. Να καταφθάσει δηλαδή η προστατευτική μάσκα τις επόμενες ώρες στο γαλλικό «στρατόπεδο» και να κάνει προπόνηση ο Εμπαπέ, φορώντας την. Αν αυτό συμβεί, θα βρεθεί τουλάχιστον στον πάγκο.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Εμπαπέ δεν θα είναι διαθέσιμος για το πιο κρίσιμο ματς των ομίλων!

Δημήτρης Μανάκος