«Δεν τον σέβεσαι»: «Δικαστήριο» στον Σάουθγκεϊτ στο Twitter, για χάρη ενός Άγγλου ποδοσφαιριστή! (pics)

Τρομερά σχόλια σε βάρος του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από τον κόσμο της εθνικής Αγγλίας, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Δανία. Στο επίκεντρο ο Κόουλ Πάλμερ και τα «μηδενικά» αγωνιστικά του λεπτά στο EURO 2024!



«Δεν τον σέβεσαι»: «Δικαστήριο» στον Σάουθγκεϊτ στο Twitter, για χάρη ενός Άγγλου ποδοσφαιριστή! (pics)

Το ματς της εθνικής Αγγλίας ολοκληρώνεται, τα «τρία Λιοντάρια» μένουν στο 1-1 με τη Δανία και χάνουν την ευκαιρία να τελειώσουν οριστικά την υπόθεση πρόκριση, προτού καν μπουν στη διαδικασία να συναντήσουν τη Σλοβενία.

Προηγήθηκαν με τον Χάρι Κέιν, δεν βρήκαν και δεύτερο γκολ, ισοφαρίστηκαν δικαίως από τη Δανία και πρέπει να αισθάνονται και… ικανοποίηση. Δεν έπεισε ξανά το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και η πλειοψηφία των σχολίων στο Twitter, αφορά έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αναφερόμαστε στον Κόουλ Πάλμερ, τον οποίο η κάμερα έδειξε αρκετές φορές, όταν ο Άγγλος προπονητής ολοκλήρωσε τις αλλαγές του. Δεν τον έχει χρησιμοποιήσει λεπτό στο EURO και ο κόσμος της Αγγλίας, το χαρακτηρίζει «ασέβεια».

Ο λόγος; Διότι πέρυσι είχε συμμετοχή σε 42 γκολ της Τσέλσι αθροιστικά, είτε σκοράροντας, είτε δίνοντας την ασίστ. Και αυτός ο ποδοσφαιριστής, δεν βρίσκει χώρο σε αυτήν την εθνική Αγγλίας!

Δημήτρης Μανάκος