«Καρφιά» του Σίρερ προς τον Σάουθγκεϊτ: «Γκάρεθ, αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα...»

Ξεκάθαρος ο Άλαν Σίρερ, αναφορικά με το βασικότερο ζήτημα που πρέπει να λύσει άμεσα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!



«Καρφιά» του Σίρερ προς τον Σάουθγκεϊτ: «Γκάρεθ, αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα...»

Είναι προφανές πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων, με την Αγγλία να μένει στο 1-1 με τη Δανία, αλλά να μην πείθει διόλου με την εικόνα της.

Δεν έπεισαν, δεν άξιζαν κάτι από το παιχνίδι και μπορούν να αισθάνονται ακόμη και ικανοποιημένα τα «τρία Λιοντάρια», που δεν έχασαν. Νέα κακή εμφάνιση, μετά από αυτήν με τη Σερβία, και ο Άλαν Σίρερ αποφάσισε να τοποθετηθεί.

Τι είπε; Πως το βασικότερο ερώτημα και το κυριότερο πρόβλημα, που θα πρέπει να απασχολεί τον Σάουθγκεϊτ, είναι γιατί οι παίκτες που ξεχωρίζουν με τους συλλόγους του, δεν αποδίδουν καλά με το εθνόσημο…

Ανέφερε τον Φιλ Φόντεν και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και επισήμανε πως αυτό οφείλει να προβληματίσει περισσότερο από κάθε τι τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Άλαν Σίρερ:

«Γκάρεθ, έχεις μερικές σοβαρές ερωτήσεις. Βλέπει κανείς τους παίκτες. Είδαμε τι έκανε ο Φόντεν όλη τη σεζόν με τη Σίτι. Είδαμε πόσο καλός ήταν ο Μπέλιγχαμ στο πρώτο ματς. Σήμερα τίποτα. Ο Στόουνς δεν βρίσκεται στο επίπεδο που είναι με την ομάδα του. Πρέπει να πάρει πολλά περισσότερα από όλους αυτούς!»

Δημήτρης Μανάκος