Ο Σάουθγκεϊτ ανέλαβε την ευθύνη και ξεκαθάρισε πως του λείπει ένας συγκεκριμένος παίκτης από προηγούμενο EURO!

Μία δήλωση που προκάλεσε αίσθηση από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έγινε γνωστή πριν από μερικά λεπτά, με τον Άγγλο να επισημαίνει πως όλα θα ήταν διαφορετικά, σε περίπτωση που υπήρχε στο ρόστερ ο Κάλβιν Φίλιπς!



Ο Σάουθγκεϊτ ανέλαβε την ευθύνη και ξεκαθάρισε πως του λείπει ένας συγκεκριμένος παίκτης από προηγούμενο EURO!

Δυσαρεστημένος με την ισοπαλία της Αγγλίας απέναντι στη Δανία ήταν αναμφίβολα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ό,τι μπορούσαν και έδωσαν τα πάντα, στη 2η αγωνιστική του EURO 2024.

Ωστόσο, ο ίδιος επισήμανε πως έχει την ευθύνη της κακής εικόνας και του αρνητικού αποτελέσματος, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο τον λόγο που η ομάδα του δεν αποδίδει όπως άπαντες θα ήθελαν.

Πρόκειται για την απουσία ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή! Και όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είπε πως ο Κάλβιν Φίλιπς θα έκανε τη διαφορά. Ξεκαθάρισε πως τα «τρία Λιοντάρια» δεν έχουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του και πως για τον λόγο αυτόν, επιχειρούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα…

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ:

«Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Οι παίκτες μου έκαναν ό,τι μπορούσαν. Έδωσαν τα πάντα. Είναι δική μου ευθύνη. Γνωρίζουμε πως δεν έχουμε έναν αντικαταστάτη του Κάλβιν Φίλιπς. Για αυτό και δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα!»

Δημήτρης Μανάκος