Η φωτογραφία του Μέινου στον πάγκο θα μπορούσε ν' αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Σάουθγκεϊτ... (pic)

Ίσως να θεωρούσε πως κι εκείνος θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ περισσότερο στο χώρο του κέντρου. Να προσφέρει το κάτι διαφορετικό, το απροσδόκητο, το ελεύθερο στο παιχνίδι της Αγγλίας. Και ο Πάλμερ δίπλα του ακόμα... περιμένει. Η φωτογραφία του Μέινου θα μπορούσε ν' αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. 



Η φωτογραφία του Μέινου στον πάγκο θα μπορούσε ν' αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Σάουθγκεϊτ... (pic)

Ο νεαρός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με τη Σερβία. Προφανώς, όμως, θα ήθελε να έχει και μεγαλύτερη συμμετοχή στις προσπάθειες της εθνικής ομάδας της πατρίδας του στα ματς της φάσης των ομίλων. 

Ο Κόουλ Πάλμερ είναι η αφορμή για την οποία ο Σάουθγκεϊτ από το βράδυ της Πέμπτης και μετά το 1-1 με τους Δανούς, συνεχίζει να δέχεται δριμεία κριτική. Αφού τα πράγματα στην επίθεση δεν πηγαίνουν όπως θα τα ήθελε ή τα είχε σχεδιάσει κι αφού στο 70' πήρε την τολμηρή απόφαση ν' αλλάξει και τους τρεις επιθετικούς του, δεν επέλεξε τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι που έκανε φοβερή χρονιά στο Λονδίνο. 

Αυτή η φωτογραφία που ανήρτησε ο Μέινου στα social media με τον ίδιο και τον συμπατριώτη του στον πάγκο να περιμένουν με αγωνία την ευκαιρία τους, ίσως θα πρέπει να τη δει ο ομοσπονδιακός κόουτς και να σκεφτεί ανάλογα ενόψει του τελευταίου ματς με τους Σλοβένους, αλλά και της διαφαινόμενης συνέχειας στα νοκ-άουτ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης