Ο σούπερ Κουκουρέγια του Euro 2024 κάνει τον Μαρέσκα να χαμογελά! (vid)

Και πώς να μην ξεχωρίσει ο Νίκο Γουίλιαμς, όταν ακριβώς πίσω του υπήρχε σε τόσο καλή βραδιά ο Μαρκ Κουκουρέγια; Ο Ισπανός φουλ μπακ της Τσέλσι ήταν εκ των διακριθέντων για την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο 1-0 επί της Ιταλίας και ο Έντσο Μαρέσκα θα χαμογελά βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση ενόψει της έναρξης της συνεργασίας τους στους «μπλε».  



Ο σούπερ Κουκουρέγια του Euro 2024 κάνει τον Μαρέσκα να χαμογελά! (vid)

Ο «Κούκου» έκανε ό,τι ήθελε από αριστερά και φυσικά παρείχε την ιδανική κάλυψη για το Νίκο Γουίλιαμς, αλλά και τον ιδανικό παρτενέρ για τις επιθέσεις που έκαναν οι «φούριας ρόχας» από την πλευρά του εξτρέμ της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τόσο ανασταλτικά, όπου ήταν αλάνθαστος, όσο κι επιθετικά όταν έπαιρνε μέτρα με τον Γουίλιαμς να τραβιέται πιο κεντρικά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Τσέλσι κατέγραψε 51/51 επιτυχημένες μεταβιβάσεις.

Είχε 73 επαφές με την μπάλα, έφτιαξε 2 μεγάλες φάσεις για γκολ, είχε 3 μεταβιβάσεις – κλειδιά και κέρδισε 10/13 μονομαχίες!

Ο Κουκουρέγια κάνει εντυπωσιακό Euro 2024 και αυτό μόνο θετικά ηχεί στ' αυτιά του Έντσο Μαρέσκα, που προφανώς θα παρακολουθεί τις προσπάθειες των νέων παικτών του στη διοργάνωση, προτού τους συναντήσει στην προετοιμασία και αρχίσει να δουλεύει μαζί τους...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης