Απόλυτη ισορροπία, φοβούνται μην χάσουν Πολωνία και Αυστρία: Ξανά «διπλασιασμός» από την Interwetten!

Διαβάστε την πρόταση του England365, για την αναμέτρηση της Πολωνίας με την Αυστρία (21/06, 19:00), στη φάση των ομίλων του EURO 2024. Μία πρόταση από την Interwetten, που «διπλασιάζει» ξανά. Όπως άλλωστε έχετε μάθει από εμάς, από την έναρξη του EURO και έπειτα!



Απόλυτη ισορροπία, φοβούνται μην χάσουν Πολωνία και Αυστρία: Ξανά «διπλασιασμός» από την Interwetten!

Η Αυστρία θα παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO 2024. Το απόγευμα της Παρασκευής (21/06, 19:00) κοντράρεται με την Πολωνία, με στόχο να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της.

Πάντως, με την εικόνα που είχε απέναντι στη Γαλλία, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, σίγουρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ειδικά, εάν αναλογιστούμε πως οι Πολωνοί γνώρισαν την ήττα με ανατροπή από την Ολλανδία, χάνοντας έναν πολύτιμο βαθμό, λίγα λεπτά πριν από το φινάλε.

Με τις δύο ομάδες να έχουν αυτή τη στιγμή από μηδέν πόντους, στον όμιλο με Γάλλους και Ολλανδούς, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια.

«Κλειστό» ματς λοιπόν. Λίγα γκολ, τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς ρυθμού. Και όλα ισορροπημένα στο ημίχρονο, σε απόδοση «διπλασιασμού» και πάλι από την Interwetten.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(19:00) Πολωνία – Αυστρία Χ ημίχρονο στο 2.05 από την Interwetten