«Ίπσουιτς και…;» - Το Transfermarkt «προδίδει» την δεύτερη ομάδα της Premier League που θέλει τον Ιωαννίδη!

Είναι η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, είναι η Ίπσουιτς και… ποια άλλη; Ποια είναι η ομάδα που περιμένει επίσημη πρόταση ο Παναθηναϊκός για τον Φώτη Ιωαννίδη; Ο Fabrizio Romano έδωσε ένα hint: είναι αγγλική και παίζει στην Premier League. Και το England365 «ανακάλυψε» τι λέει το Transfermarkt, δίχως να… μιλά!



«Ίπσουιτς και…;» - Το Transfermarkt «προδίδει» την δεύτερη ομάδα της Premier League που θέλει τον Ιωαννίδη!

Πριν από μερικές ώρες, ο Fabrizio Romano επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εξετάζει τις επιλογές του, αναφορικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως θα έχετε διαβάσει πολλάκις, είναι αρκετές οι φήμες που έχουν συνδυαστεί με το όνομα του Έλληνα φορ. Κορυφαία όλων αυτή της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με την Ίπσουιτς επίσης να διεκδικεί την υπογραφή του.

Οι Άγγλοι μάλιστα, έχουν καταθέσει δύο επίσημες προτάσεις στους «πράσινους», αλλά αμφότερες έχουν απορριφθεί. Ανέβασαν την προσφορά τους μέχρι και στα 25 εκατομμύρια, αλλά ο Παναθηναϊκός είπε «όχι».

Ο Fabrizio Romano όμως, έκανε λόγο για μία ακόμη αγγλική ομάδα που θέλει τον Φώτη Ιωαννίδη και την οποία, περιμένει ο Παναθηναϊκός να κάνει την κίνησή της. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποια μπορεί να είναι; Προφανώς όχι. Αλλά μία υποψία την… έχουμε. Ο λόγος για τη Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου. Και οι λόγοι είναι δύο!

Αρχικά, αν κάποιος πληκτρολογήσει το όνομα του Έλληνα φορ στο Twitter, θα αντιληφθεί πως συμπεριλαμβάνεται στα μεταγραφικά σενάρια των «σφυριών». Το σημαντικότερο επιχείρημα όλων όμως, έγκειται στο ότι η Γουέστ Χαμ αποτελεί τη μοναδική ομάδα στο Transfermarkt, με αυξημένο ποσοστό μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη.

Μέχρι… σήμερα, ήταν απλώς στις φήμες. «Σήμερα» όμως, και ειδικότερα, μετά το Tweet του Fabrizio Romano, δίπλα από το όνομά της προστέθηκε και το ποσοστό του 35%. Λέτε;

Δημήτρης Μανάκος