Η απόλυτη επιβεβαίωση: Αδιανόητο σερί του England365 στο EURO – Επτά στα οκτώ στην Interwetten, με αποδόσεις μεγαλύτερες του 2.00!

Μελέτη, ένστικτο, καλές προβλέψεις, καμία δόση υπερβολής. Το England365 «σαρώνει» στο EURO 2024 με αποδόσεις της Interwetten και έχει κέρδος 191 φορές μεγαλύτερο, του αρχικού πονταρίσματος. Απόλυτη επιτυχία στα σημεία και τα γκολ, μοναδικό «λάθος» αυτό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δείτε και θα καταλάβετε…



Η απόλυτη επιβεβαίωση: Αδιανόητο σερί του England365 στο EURO – Επτά στα οκτώ στην Interwetten, με αποδόσεις μεγαλύτερες του 2.00!

«Σαρώνει» το England365 στις στοιχηματικές προβλέψεις του EURO 2024 ως στιγμής, με τα ποσοστά επιτυχίας να είναι πραγματικά αδιανόητα.

Δεν πρόκειται για κείμενο που περιλαμβάνει δόση υπερβολής, αλλά για κάτι που ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε άλλωστε, με χαρακτηριστική ευκολία.

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Από το ξεκίνημα του EURO μέχρι και σήμερα, ο Δημήτρης Μανάκος έχει προτείνει μέσω της Interwetten οκτώ παιχνίδια. Έχουν περάσει τα επτά. Και κάθε ένα από αυτά, έχει απόδοση μεγαλύτερη του διπλασιασμού.

Όπως θα παρατηρήσετε και παρακάτω, όλα όσα έχουμε πιάσει είναι είτε σημεία, είτε πονταρίσματα με γκολ. Σε αυτά έχουμε το απόλυτο. «Έσπασε» μόνο το μοναδικό ειδικό στοίχημα, το οποίο αφορούσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επίδοσή του απέναντι στην Τσεχία.

Για να είμαστε ξεκάθαροι… Αν μέχρι τώρα, είχαμε ποντάρει αθροιστικά όλα τα κερδισμένα στοιχήματα στην Interwetten, το κέρδος θα ήταν επί… 191 του αρχικού πονταρίσματος!

Συνοπτικά, όλες οι προτάσεις του England365 από την Interwetten:

-Σκωτία – Γερμανία, G/G στο 2.05: 1-1 τελικό αποτέλεσμα

-Ουγγαρία – Ελβετία, 2 στο 2.20: 1-3 τελικό αποτέλεσμα

-Σερβία – Αγγλία, 2/2 στο 2.10: 0-1 τελικό αποτέλεσμα

-Αυστρία – Γαλλία, 2 και Under 3,5 στο 2.25: 0-1 τελικό αποτέλεσμα

Πορτογαλία – Τσεχία, 2+ γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 3.20: 2-1 τελικό αποτέλεσμα, δεν σκόραρε

-Σκωτία – Ελβετία, G/G στο 2.00: 1-1 τελικό αποτέλεσμα

-Ισπανία – Ιταλία, 1 στο 2.25: 1-0 τελικό αποτέλεσμα

-Πολωνία – Αυστρία, Χ ημίχρονο στο 2.00: 1-1 στο φινάλε του ημιχρόνου