Διαιτητής της Premier League «υποβιβάστηκε» για τη νέα σεζόν: Όνομα – έκπληξη, οι υπόλοιποι σταθεροί!

Δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο στους διαιτητές της Premier League για την επόμενη σεζόν, με ένα όνομα – έκπληξη να πέφτει στην κατάταξη, ακολουθώντας τον Κρις Κάβανα!



Διαιτητής της Premier League «υποβιβάστηκε» για τη νέα σεζόν: Όνομα – έκπληξη, οι υπόλοιποι σταθεροί!

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, η Premier League μπήκε στη διαδικασία, μία εβδομάδα πριν το τέλος του Ιουνίου, να αξιολογήσει τους διαιτητές της και τις εμφανίσεις που κατέγραψαν στη σεζόν 2022-23, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Και παρότι, από τους περισσότερους ήταν ικανοποιημένη, ένας φαίνεται πως αναμένεται να «υποβιβαστεί» στη δεύτερη λίστα των ρέφερι, για την επόμενη χρονιά. Ο λόγος για τον Κρεγκ Πόουσον, ο οποίος μαζί με τον Κρις Κάβανα, βρίσκονται στην «second list», όπως την χαρακτηρίζει η Premier League.

Σφυρίζει από το 2013 στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου και πλέον, εντάσσεται στην ίδια λίστα μαζί με τους Στιούαρτ Άτγουελ, Ντάρεν Ίνγλαντ, Τζάρεντ Γκίλετ, Ρομπ Τζόουνς και Άντι Μάντλεϊ.

Την ίδια ώρα, ο Άντονι Τέιλορ και ο Μάικλ Όλιβερ συνεχίζουν στην λίστα των «elite», σφυρίζοντας παιχνίδια και Champions League, και Europa League. Τέλος, στατιστικά, ο Τζον Μπρουκς ήταν ο κορυφαίος της προηγούμενης σεζόν, με συνέπεια να «προβιβαστεί» στην πρώτη λίστα των διαιτητών της Premier League!

Δημήτρης Μανάκος