Πόσες αναποδιές να σου τύχουν σε ένα Euro; Έχει «χαρίσει» τρία γκολ σε αντιπάλους ο Χράνατς! (vids)

Τις χειρότερες μέρες της καριέρας του διανύει ο Ρόμπιν Χράνατς με όσα του συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας. Στα δυο πρώτα ματς των Τσέχων έχει «χαρίσει» τρία τέρματα σε αντιπάλους και η ατυχία δεν σταμάτησε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, αλλά συνεχίστηκε και απέναντι στη Γεωργία!  



Πόσες αναποδιές να σου τύχουν σε ένα Euro; Έχει «χαρίσει» τρία γκολ σε αντιπάλους ο Χράνατς! (vids)

Ο Χράνατς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Σαββάτου με τους Γεωργιανούς, έστω κι άθελά του, είχε απλωμένο το δεξί του χέρι στην περιοχή κι αφού η μπάλα χτύπησε εκεί, ο ρέφερι ειδοποιήθηκε από τον VAR, είδε τη φάση και επέτρεψε στη Γεωργία να πάρει πέναλτι.

Ο Μικαουτάτζε ευστόχησε και κάπως έτσι ο Τσέχος αμυντικός της Βικτόρια Πλζεν βρέθηκε να πρωταγωνιστεί με το χειρότερο τρόπο σε ακόμα ένα τέρμα που δέχεται η εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Δυστυχώς για εκείνον ήταν παρών και στα δυο γκολ της Πορτογαλίας, όταν οι Ίβηρες κατάφεραν στην πρώτη αγωνιστική να πάρουν νίκη με ανατροπή (2-1) κόντρα στην Τσεχία.

Πέτυχε αυτογκόλ για το 1-1 και ήταν εκείνος που με κάποιον τρόπο έκανε μεγάλο λάθος με την μπάλα στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να ευνοηθεί ο Κονσεϊσάο και να γράψει το τελικό 2-1 για το σύνολο του Μαρτίνεθ.

Ο Χράνατς θα είναι πλέον εξπέρ, σε κουβέντες για ατυχίες και για τουρνουά που πήγαν... θεόστραβα σε ατομικό επίπεδο.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης