«Προτείνει» η Τσέλσι προπονητή στην εθνική Αγγλίας; Το περίεργο timing της… αποζημίωσης του Ποτσετίνο!

Μεγάλη συζήτηση λαμβάνει χώρα στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας, αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε περίπτωση που τα «τρία Λιοντάρια» δεν κατακτήσουν το EURO 2024!



«Προτείνει» η Τσέλσι προπονητή στην εθνική Αγγλίας; Το περίεργο timing της… αποζημίωσης του Ποτσετίνο!

Προφανώς και ουδείς μπορεί ακόμη να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι με την εθνική Αγγλίας και την πορεία της στο EURO 2024.

Διότι ναι μεν δεν εντυπωσιάζει και γενικώς δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, πλην όμως, χρειάζεται τη νίκη απέναντι στην Σλοβενία, ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου του τουρνουά.

Και αν αυτό συμβεί και τα «τρία Λιοντάρια» προχωρήσουν στο EURO, δεν μπορεί κάποιος να τα «ξεγράψει», προτού δούμε τι μπορούν να καταφέρουν.

Παρά ταύτα, με το πέρασμα του χρόνου, όλα δείχνουν πως οι υποστηρικτές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διαρκώς μειώνονται. Και μεγαλύτερη απόδειξη από την κίνηση της Τσέλσι με την αποζημίωση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν υφίσταται.

Διότι αισίως, έγινε γνωστό μέσω της «Sun», πως επιτέλους βρέθηκε «φόρμουλα» στην αποζημίωση του έμπειρου προπονητή από τους Λονδρέζους. Και κάπως έτσι, από την στιγμή που ξεπεράστηκε το διαδικαστικό της υπόθεσης, ο Ποτσετίνο είναι διαθέσιμος, σε περίπτωση που η εθνική Αγγλίας τον πλησιάσει, μετά το φινάλε του EURO 2024. Και ανάλογα φυσικά με την κατάληξή του…

Δημήτρης Μανάκος