Η στιγμή που ο Κριστιάνο αισθάνθηκε ξανά... έφηβος και «σώριασε» στο έδαφος τον Μπαρντακσί (vid)

Το σκέφτηκε, το σχεδίασε στα γρήγορα, το τόλμησε. Είτε κινούνται ακόμα γρήγορα τα πόδια του, είτε όχι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνθηκε για λίγο και πάλι... νεαρός. Και είδε τον αντίπαλο αμυντικό όχι απλά να μην μπορεί να τον σταματήσει, αλλά να σωριάζεται στο έδαφος, χαρίζοντας ένα από τα highlights του CR7 στο Euro 2024. 



Η στιγμή που ο Κριστιάνο αισθάνθηκε ξανά... έφηβος και «σώριασε» στο έδαφος τον Μπαρντακσί (vid)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ψάχνει γκολ στο 6ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας του, αλλά όταν βρέθηκε «φάτσα» με την αντίπαλη εστία προτίμησε απλά να προσφέρει την ευκαιρία στον Μπρούνο Φερνάντες να χριστεί εκείνος σκόρερ. 

Κάπως έτσι έφτασε και στην κορυφή των ασίστ στα χρονικά του θεσμού, βάζοντας σε ακόμα μια εξαιρετική επίδοση τ' όνομά του. 

Στα 39 του - και φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν μας πως ο Πέπε στην άμυνα παίζει στα 41 του και είναι τρομερός - ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε να θυμηθεί λίγο τα παλιά, στο ματς με την Τουρκία. 

Και έχοντας βρεθεί πολύ πλάγια δεξιά, με τον Μπαρντακσί να τον επιτηρεί, έκανε τις ντρίμπλες του και κατάφερε να σωριάσει τον αντίπαλό του στο έδαφος προτού κάνει το γύρισμα προς την περιοχή! 

Και μπορεί η ταχύτητα των ποδιών του, πλέον, να μην είναι όπως εμφανιζόταν στα νιάτα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά... η τέχνη δεν ξεχνιέται! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης