Στην πρεμιέρα τα παρηγόρησε, τώρα είδε χαμόγελα: Ο Ντε Μπρόινε τρέχει στα παιδιά του μετά από κάθε ματς (pics)

Αυτή τη φορά ο Ντε Μπρόινε φρόντισε για τη νίκη που ξαναβάζει το Βέλγιο στο παιχνίδι της πρόκρισης σε έναν όμιλο που όπως εξελίχθηκε, είναι... φωτιά. Και πάλι, αμέσως έτρεξε στα παιδιά του. Και τώρα κρατούσε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης με τη Ρουμανία. 



Στην πρεμιέρα τα παρηγόρησε, τώρα είδε χαμόγελα: Ο Ντε Μπρόινε τρέχει στα παιδιά του μετά από κάθε ματς (pics)

Ο «μαέστρος» της Μάντσεστερ Σίτι «κλείδωσε» τη νίκη απέναντι στους Ρουμάνους όταν έγραψε το τελικό 2-0 για το Βέλγιο το βράδυ του Σαββάτου. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση μετά το κάζο από τη Σλοβακία στην πρεμιέρα και τώρα όλοι στο γκρουπ αυτό έχουν από τρεις βαθμούς, με την τελευταία αγωνιστική να γίνεται... κόλαση. 

Ο σούπερ σταρ της εθνικής ομάδας της πατρίδας του θα μπορούσε να έχει πιστωθεί και ασίστ αν ο Λουκάκου δεν ήταν για χιλιοστά οφσάιντ, ωστόσο, ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ματς και το πανηγύρισε έξαλλα. Και φυσικά, με τη λήξη του παιχνιδιού κι αφού παρέλαβε και το βραβείο του MVP, έτρεξε ξανά στα παιδάκια του. 

Στο πρώτο παιχνίδι προσπάθησε να τα παρηγορήσει για την ήττα του Βελγίου. Τώρα είδε χαμόγελα και ήταν κι εκείνος αρκετά πιο χαρούμενος, παίρνοντας δύναμη από τα πιτσιρίκια για να ηγηθεί της προσπάθειας για την παρουσία στα νοκ-άουτ...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης