Μπρούνο και Μπερνάρντο έφτασαν στην ... 60άρα κι ακόμα παίζουν με το πιο καθαρό μυαλό! (vid)

Σκόραραν αμφότεροι απέναντι στην Τουρκία. Κινούνται ασταμάτητα. Είναι από τα πιο πολύτιμαμ γρανάζια της πορτογαλικής μηχανής. Μπρούνο Φερνάντες και Μπερνάρντο Σίλβα θα δικαιολογούνταν απόλυτα αν είχαν ρίξει «στροφές» ή εμφανίζονταν κουρασμένοι, αλλά κάνουν το εντελώς αντίθετο, παρά το γεγονός πως έχουν παίξει 60 παιχνίδια!  



Μπρούνο και Μπερνάρντο έφτασαν στην ... 60άρα κι ακόμα παίζουν με το πιο καθαρό μυαλό! (vid)

Οι Ίβηρες με τον Κριστιάνο μπροστάρη, τον Πέπε να δίνει το παράδειγμα στα 41 του στα μετόπισθεν με το ολόσωστο διάβασμα του παιχνιδιού και την υπόλοιπη απόλυτα ταλαντούχα γενιά παικτών να δείχνουν ικανοί για κάτι αρκετά καλό στο Euro 2024, εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «16».

Το εύκολο 3-0 επί της Τουρκίας που διαμορφώθηκε από το 55ο λεπτό είχε πρωταγωνιστές τους Μπερνάρντο Σίλβα και Μπρούνο Φερνάντες που βρήκαν δίχτυα και οι δυο τους έχουν τραβήξει.. απίστευτο κουπί όλη τη σεζόν.

Φυσικά βρίσκονται στα μεγάλα, αντίπαλα «στρατόπεδα» του Μάντσεστερ, γνωρίζουν τις απαιτήσεις της παρουσίας τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έχουν περάσει όλο τον «Γολγοθά» των συνεχόμενων αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις της χώρας και τώρα συνεχίζουν.

Ο Μπρούνο έφτασε στα 60 ματς για φέτος και ο Μπερνάρντο έπαιξε για 58η φορά. Κι όμως, αντί να εμφανίζονται κουρασμένοι ή με κακές επιλογές ή κάποιες ταχύτητες πιο κάτω από το κανονικό τους, συνεχίζουν με εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους..

 

Κώστας Ζάλιαρης