Τρέλα άνευ προηγουμένου: Έκαναν γήπεδο το αεροδρόμιο της Μάλαγα οι οπαδοί για την άνοδο στη Segunda! (vids)

Παράνοια. Ευτυχία. Στιγμές και συναισθήματα που κάνουν ακόμα και τους πιο σκληρούς και να καταλάβουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι μαγικό. Αυτό που συνέβη στις 05:30 το ξημέρωμα στο αεροδρόμιο της Μάλαγα για την υποδοχή της ομάδας που κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη... δεύτερη κατηγορία, είναι η απόλυτη τρέλα!  



Τρέλα άνευ προηγουμένου: Έκαναν γήπεδο το αεροδρόμιο της Μάλαγα οι οπαδοί για την άνοδο στη Segunda! (vids)

Προφανώς και δεν αδικούμε οπαδούς ανά την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα που έχουν επιδείξει ανάλογη αγάπη για την ομάδα τους.

Αλλά η Μάλαγα που πριν μια 10ετία έφτανε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην παρθενική της παρουσία στη διοργάνωση, τώρα αντιλαμβάνεται τη λατρεία του κόσμου της και το γεγονός πως δεν την αφήνουν μόνη στις εποχές που η λάμψη είναι κάτι που δεν περιστρέφεται γύρω από το κλαμπ...

Το βράδυ του Σαββάτου ο σύλλογος επέστρεψε στη LaLiga 2 με απίθανο τρόπο, σκοράροντας στο 108' και το 120' + 1' του μπαράζ με την Ταραγόνα για το συνολικό 4-3, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ στην παράταση του επαναληπτικού με 2-0!

Η ισοφάριση για το 2-2 προκάλεσε αδιανόητο ξέσπασμα χαράς στον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες των φιλοξενούμενων στο Estadi Costa Daurada και στις 05:30 το πρωί, η αποστολή επέστρεψε στη βάση της, βλέποντας χιλιάδες οπαδούς να έχουν κατακλύσει το αεροδρόμιο!

Υπέροχες, ποδοσφαιρικές στιγμές...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης