Για το 9/10 στην Interwetten, σε απόδοση… διπλασιασμού – Στήριξη στην «φόρα» των Σκωτσέζων στο ημίχρονο!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για την αναμέτρηση της Σκωτίας με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου, για το EURO 2024. Συνεχίζουμε το σερί στην Interwetten. Οκτώ στα εννέα ως στιγμής και «σήμερα» ποντάρουμε στην ορμή της ομάδας του Στιβ Κλαρκ, από το πρώτο ημίχρονο!  



Για το 9/10 στην Interwetten, σε απόδοση… διπλασιασμού – Στήριξη στην «φόρα» των Σκωτσέζων στο ημίχρονο!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η Σκωτία έχει μία «χρυσή» ευκαιρία μπροστά της. Αν καταφέρει να κερδίσει την Ουγγαρία, τότε θα είναι δεδομένα στην 3η θέση του 1ου  ομίλου και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Προέρχεται από την ισοπαλία με την Ελβετία και συναντά την Ουγγαρία, η οποία δεν έχει βαθμό. Το εγχείρημα δεν είναι απλό, αλλά θεωρούμε πως το σύνολο του Στιβ Κλαρκ θα μπει με φόρα στην αναμέτρηση.

Είχε προηγηθεί και στην 2η αγωνιστική από νωρίς, πιστεύουμε πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και πάλι. Στο 3.25 το να επικρατεί η Σκωτία στο φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά δεν θα πάρουμε αυτό το ρίσκο.

Μην ξεχνάτε πως διόλου απίθανο είναι, με την κακή ανασταλτική λειτουργία που τη διέπει, να δεχθεί και η ίδια γκολ νωρίς. Ωστόσο, θα εμπιστευτούμε την «ορμή» και το κίνητρό της. Στο 1.95 να βρει γκολ η Σκωτία στο πρώτο μέρος στην Interwetten. Και με βάση αυτό θα πορευτούμε στην Interwetten, με στόχο το 9/10, στις 10 πρώτες ημέρες του EURO 2024!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(22:00) Σκωτία – Ουγγαρία, Over 0,5 Σκωτία, στο 1.95 από την Interwetten