Ένας φίλος... απ' τα παλιά: Ο Φαν Νίστελροϊ δέχθηκε κρούση από τη Γιουνάιτεντ

Στο κλαμπ τον γνωρίζουν, τον εκτιμούν, θα μπορεί φυσικά να συννενοηθεί με τον Έρικ Τεν Χαγκ πολύ εύκολα και αυτή τη στιγμή ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ δέχθηκε κρούση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να γίνει μέλος του τεχνικού επιτελείου! Σκέφτεται τις επιλογές του ο Ολλανδός που είναι υποψήφιος και για τον πάγκο της Μπέρνλι, ως αντικαταστάτης του Κομπανί!  



Ένας φίλος... απ' τα παλιά: Ο Φαν Νίστελροϊ δέχθηκε κρούση από τη Γιουνάιτεντ

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ απέχει από τους πάγκου εδώ κι έναν χρόνο, αφού βρέθηκε για μια σεζόν στο «τιμόνι» της Αϊντχόφεν και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2023.

Είχε θητεύσει και στα τμήματα υποδομής της PSV, ενώ, υπήρξε και βοηθός προπονητής στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, καταγράφοντας δυο θητείες, από το 2014 έως το 2016 και από το 2020 έως το καλοκαίρι του 2021.

Τώρα, ο... παλιόφιλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού τίμησε τη φανέλα της ομάδας για μια 5ετία. Το 2001 μετακινήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» από την Αϊντχόφεν έναντι 28 εκατομμυρίων ευρώ και αποχώρησε από εκεί το 2006 για ν' αγωνιστεί με τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Φαν Νίστελροϊ είχε μια επικοινωνία με τους ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων», αλλά παράλληλα ξέρει ότι τον σκέφτονται και στην Μπέρνλι για να γίνει εκεί πρώτος προπονητής, στη θέση του Βινσέν Κομπανί...

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, το θέμα ενδεχομένως να έχει ξεκαθαρίσει...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης